ebruee Semanurs Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz, gebelik planlamaya basladıktan 3 ay önce takviye olarak içilir ki olası gebelik olusumunda bebekte omurilikle alakalı hastalıkların önüne geçme amaçlı
EmineDefneGokce Semanurs hamile kalmayı kolaylaştırmaz canım hamile kaldıktan sonra bebeğe faydaları var ondan erken başlayın diyolar
Esrauysal Semanurs evet bu tam bir saçmalik çocuk istiyoruz diye gittiğimixde verdiler bir ay boşa kullandım sonuç sıfır
2prensesannesiiii Semanurs gebe kalmayı kolaylaştırmaz sadece bebekte oluşabilecek sakatlıkların önüne geçer hemde sağlıklı yumurtlamanı sağlar o ay hepsi bu 🥰
Esrauysal Semanurs hiç bir işe yaramıyor valla ya özele gittim toz karışımı verdi onu kullandım bir ay hamile kaldım
Stoppedstar Yok ya öyle düşünmeyin. Önden ne kadar kullanırsanız depolar o kadar dolu oluyor. İlk üç ay kullanmak şart zaten. Kayıp olarak görmeyin. Gebeliğe hazırlık.
Semanurs Stoppedstar bencede ne de olsa vitamin yani hem bebek hemde anne için iyi bşey aslında çoğu kişi gebe kalmaya yardımcı olduğunu söyluyo
H-26 Ben hamile kalmda önce folik asit kulanmadim ve hemen halile kaldım haile kadigiz Zaman folik asit kulandim
MeryemT Folik asit kullanımı en başta bebek için çok önemlidir spina bfida gibi bebekte olusucak omurilik rahatsızlıklarının önüne geçer muhakkak kullanılması gerekmektedir 🙏