Hashasinannesi66 Kızlar selam.13+2deyim.Doktor folik asit yerine artık elenatal kullanmamı istedi.Siz bu süreçte 1 mi 2 mi kullanmalıyım🙏🏻
DemirinAnnesiiii Hashasinannesi66 günde 1 tane canım mide bulantısı yapar ise akşam yatmadan da içebilirsin doktorum bana öle demişti
aylinnntrhn Hashasinannesi66 ben de o zamanlar 1 kullanıyordum bunu en iyi doktorunuz bilir ama sizcesi bizcesi yoktur ☺️
ardaada Hashasinannesi66 merhaba bende 14. haftadayım. 12. haftada vermişti. 2- hamilelik olanı kullanıyorum
Ezgican- Hashasinannesi66 13-14.haftaya kadar 1 kullandım ben sonra 2ye geçtim 37.haftadayım 2ye devam ediyorum
Hashasinannesi66 DemirinAnnesiiii aslında benim sormak istediğim 3çeşit elenatal varmış elanatal 1 elenatal 2 elenatal 3 varmış.3 doğum sonrası içinde 1 ve 2 arasında bu süreçte hangisi mantıklı onu bilemedim🌸🤲🏻 Siz hangisni kullanıyorsunuz😍
ZeynepAren Hashasinannesi66 elenatal 1 ilk 3 ay için sonra elenatal 2 ye geciliyor 2. Trimesterla birlikte ve dogum sonuna kadar kullanılıyor. Elenatal 3 te dogum sonrası:)
Hashasinannesi66 aylinnntrhn sanırım 3.sü yeni çıkmış eskiden 1 ve 2ymiş 2 doğum sonrası içinmiş şimdi 1 hamilelik öncesi 2 hamilelikte 3 doğumdan sonra kullanılıyormus doktorum 1 dedi ama 1 mantıklı gelmedi o yüzdwn🤔