yigitinannesiiiii minikerdeminannesi benimde hayalim bu diyim başka bi isim dedeydiniz keşke ayy şu aile içine muhalefet olan insanlara sinir oluyorjm ya kocanın adınj çok koymak istiyosan bi tanede sen doğur ne alaka yani sen eşine damardan girmeye çalış canım arada bi acıtasyon yap işe yarar seni kıramıcağı bi noktayı bul yada eşinle otur hayal kur işte doğumdan sonra gideriz beraber çıkartırız kimliği o anı seninle yaşamak istiyorum felan de kaynana belasınj çıkarmış olursun aradan
minikerdeminannesi yigitinannesiiiii yaralı tatlı kanına girdim o da istedi ama kaynanam artık ne diyorsa birde çekiniyor ailesi sırt çeviri diye çünkü biraz dengesizlik var onlarda
ilkbebekim minikerdeminannesi ona ne oluyo ya yemin ederim şu kaynananın salak daçma her şeye salça olmasını anlamıyorum tamam kendi evladına karış (evlenene evi ayırana kadar) ee benim evladıma nasıl karışıyosun aptal çok sinirlendim
minikerdeminannesi EmineDefneGokce benim umrumda değil zaten uzaktalar ama eşim yer edinmek istiyor , babasının gözüne girmek istiyor kaynanam sebeb bunlara
mirage333 minikerdeminannesi baba yada anne cikartabiliyor. Oyüzden siz yokken eşiniz gidip rahatlıkla istedigi ismi yazdırabilir.
mirage333 Aysemeva0306 dogum raporu isteniyor görünuyor resmiyette ama zsten hastanede dogum olunca otomatik gorundugu icin eşimden istememisler sistemde var zaten rapor demisler. Oyuzden saklasada işe yaramaz
Ziynet4459 minikerdeminannesi ayy benim eşimin ailesi de tutturdu kızıma eşimin babannesinin adını koyacakmışım bu çocuğun annesi babası var biz isim buluruz dedim hala ısrar ediyorlar eşime dedim kesinlikle istemiyorum o bizim çocuğumuz ne kendi kendilerine isim derdine düşmüşler
minikerdeminannesi Ziynet4459 Kaynanam çocuğu duyunca sevinmemisti bile ama isme gelince hemen planını yaptı , kendisine sevmediği kaynanası müsade etmiş istediği isimleri koymuş bizimkine ne karışıyor anlamdim
Ays_cskn minikerdeminannesi Keske hic karışmasalar esin ne diyor bu duruma bizimde oyle bir mevzu vardi bir ara kay.validem kendi isminin konulmasini bekliyordu esim ilk cocuk olsaydi koyardim ki erkek oldu zaten simdinin hakki ayseye ait dedi ondan sonrada laf soz kesildi zaten insallah gonlunden gecen olur
minikerdeminannesi Ays_cskn inşaallah, eşim de ondan yüz çevirirler diye çekiniyor kaynanam çok dedgin dedik çocuğa da pek sevinmedi aslında kayınbabam çok mutlu yere göğe sığmıyor adam gorumcemde mutlu ,bunun derdi ne bilmiyorum
Ziynet4459 minikerdeminannesi bunlarda aynı hayırlı olsun bile demediler kız olacağını duyunca trip attılar bi de
minikerdeminannesi Cnslrsln yine konuscam zaten rüyama da istediğim isim girdi , ama ben hastanedeyken gidip hallederler diye korkuyorum
minikerdeminannesi Ziynet4459 aman bunlardan gelecek iyilik Allah tan gelsin biz çocuklarımıza bakmalıyız
yalcin_sevda minikerdeminannesi aman kuzum öyle saçma şey mi olur babasının ismi senin oğluna mi kalmış o çocuğun üzerinde o kadındansa senin hakkın var annesisin sen ya eşine de ki eğer gönlümden geçen ismi koymazsan hakkımı helal etmem ne demek ya ömür boyu çocuğuna istemediğin isimle hitap ediceksin izin verme canım