Sorchacan Kızlar 34+5haftadayım bütün ilk defa karnımda çatlak gördüm önerebileceğiniz bir çatlak kremi var mı acaba hemen kullanayım
Fatmasnny skrsln merhaba evet 34+3 üm karnımda hiç çatlak Yok ☺️ Ama bu beslenme ve genetikte olabilir. Tel başına krem etkili olmayabilir 😉 birde lierac çatlaklar oluşmadan içten tedavi ediyor diye biliyorum. Çatlak olduysa bir etkisi yok bildiğim kadarıyla
skrsln Fatmasnny şu an yok en başından başladım umarım da hiç olmaz 😊 hatta biraz fazla mı kullanıyorum acaba resmen 10 günlük oluyor bir tüp 😂
Fatmasnny skrsln yok yok iyi yapmışsınız önceden önlemi almış olun. Zaten karın büyüdükçe etkisini göreceksiniz. Daha erken 😉birde bol su tüketin
1prensgeliyor Kızlar hindistan cevizi yağı kullanın soğuk press olanı. Bende ne yağlar ne kremler kullandım milyonlr harcadım ama kırmızı kırmızı çatlamaya başlamıştımkiii bir arkadasım önerdi bu yağı ve bidaki oluşumları önlesin diye sürdüğüm krem olusan kırmızı çatlakların görüntüsünü de gözle görülür şekilde azalttı yani yok denecek kadar. 🤭 şok oldum resmen herkese tavsiye ediyorum hem de çok tatlı kokuyo yiyesi geliyor insanın 😋
1prensgeliyor skrsln yani kremin varsa onu da ziyan etme sabah krem sür aksam yağ istersen. Aktardan aldım ben 😊