Hamaratpanda 11mom01 az kalmış doktorunu seçsen iyi olur artık canım. Balcalıda doktorlardan memnunlar ama hijyen konusunda iyi şeyler duymadım.
11mom01 Hamaratpanda eğer her şey uygun olursa normal doğum yapmak istiyorum ve bundan sonraki kontrolleri balcalıya giderek az çok bilgi edinmeyi düyünüyorum
Hamaratpanda 11mom01 ben de Sezer Hanıma gitmeyi düşünüyorum. Ya Adana hastanesine de am ederim ya da Sezer Hanıma büyük ihtimal.
11mom01 Hamaratpanda yani iyiydi o da bebeğimle ilgili her gittiğimde bilgi alıyordum kullammam gereken ilaçları vs yapmam gerekenleri söylemişti. Güler yüzlüydü bir sorun yaşamadım
Hamaratpanda merve211 Ayten Hanımda gitmeyi düşündüğüm doktorlar arasında. Ya Ayten Hanımla ya da Metro Hastanesinde Filiz Hanımla devam edeceğim sanırım.
merve211 Hamaratpanda bende ikisi arasında kaldım canm son karar daha önceden tanıdığım bütün akrabalarımızın ona gidip memnun kaldığı için geri Ayten hanıma gitmek oldu
Hamaratpanda merve211 filiz Hanıma gidersem eğer ve unutmazsam sana yazarım memnuniyetimi. Ama büyük ihtimal ben de Ayten Hanımla devam ederim gibi
11mom01 Asilbeyveannesi evet bende şuan merak ettim Mete hoca mı girmişti doguma yoksa acilden girince herhangi bir doktor mu girdi
Asilbeyveannesi 11mom01 acilden girdim önce başka doktor muayene etti sonra ameliyata Mete hoca girsin istiyormusun diye sordular bende evet dedim ameliyat için Mete hocaya haber verdiler o girdi
Asilbeyveannesi 11mom01 kesinlikle başından beri çok riskliydi zaten benim gebeliğim şiddetli kanamayla hastaneye kaldirildim başka bir doktora guvenemedim
Niss1 Asilbeyveannesi merhaba canım bizimde sezeryan günümüz alındı mete hocayla görüştük sende onda ameliyat olmuştun memnun kaldın mı dikiş olayı nasıldı çabuk toparladın mı ilgileri falan iyi miydi korkuyorum baya tecrübene ihtiyacım var 🤦🏻♀️
Momof1 Asilbeyveannesi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla huzurla büyütebilmeyi nasip etsin🤲🏻 Ben balcalıdan sıra alamıyorum siz nasıl almıştınız acaba?
busragokmen Medline hastanesi nasıl acabaa giden var mı hangi doktora muayene oluyorsunuz doğum ücretleri ne kadar
Sumeyyemehmet_erdem Arkadaşlar devlette önerebileceğiniz doktor varmı bu konuda bana yardımcı olurmusunuz dogumum yaklaşıyor