Asasasas Sumeyyra Allah razı olsun, inşallah sizin de içiniz rahat olsun bir şey olmayacaktır Allah’ın izni ile.. Allah bu günleri hatırlayıp da çok şükür sağlıkla kavuştuk demeyi nasip etsin size 🤲🏼 Allah büyük, inşallah hayırlısıyla geçecek gidecek hepsi bebişiniz size sarılacak sizi teselli edecek vaoti zamanı gelince 🥰🤲🏼
Sumeyyra Asasasas ay Allah senden razı olsun inşallah canım insah rabbim yavruma şifa versin inşallah 😭😭😭
myangelson Sumeyyra rabbim sana ve yavruna şifa versin sağ salim kucağına almayı nasip etsin evlat acısı çok zor bir şey ben yaşadım rabbim kimselere yaşatmasın 🤲🏻 okudum dua bebeğin için rabbim sizlere bağışlasın yavrunuzu 🤲🏻
Sumeyyra myangelson Allah razı olsun kardeşim tanım ne dileğin varsa önüne getirsin inşallah amin yarbim😭
Filizkk Sumeyyra Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bebeğinize inşallah dualarımdasın canım. Ne kadar güzel içten dua etmişsin Allah razı olsun sendende. Biz hamilelerin duası kabul olur inşallah çok dua edelim birbirimize. Benimde ptesi yatışım olcak sezaryan olcam inşallah dualarınızı bekliyorum hamile annelerim. İnşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım bende tüm anneler gibi. Heyecan başladı şimdiden…
Sumeyyra Filizkk Allah sağ salim yavrunu bagrina basmayı nasip etsin inşallah sağ salim doğar insllah anne olmayı en iciten rahim.tatitsin amin amin amin
mylittlebabym Sabah gözümü açar açmaz bu posta denk geldim, duaların için teşekkür ederim. Bende sana ve yavruna bildiğim tüm duaları edeceğim şimdi. Hacıbektaşı-Veli Türbesine gidip bugün kendi bebeğim için dua edecektim, senin içinde dua edeceğim. :)
Sumeyyra mylittlebabym ayyyyyy Allah senden binlere razı olsun bacım rabim yavrunu sana başlasın insllah tırnağına zarar gelmesin inşallah 😭😭
Pijamaskeliler Sumeyyra okudum kuzum rabbim şifa versin bebişine sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin duzeliversin bir mucize olup 🤲🏻🧿
svydaikalb Sumeyyra Bulunduğunuz şehirdeki türbeye gidebilirsiniz derdinizi güzelce anlatın az da olsa sadaka verin türbeler boşuna yapılmadı yardım ediyor büyük zatlar onlara anlatın tedavi etsinler
_prenses_annesi Sumeyyra okudum canım. Şuan. Doğuma gırecem. Rabbim tüm. Annelerımızn. Yar ve yardımcısı olsun. Allahım kımseye evladıyla. Sınamasın. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım. Allahım herkese annelıgı tattırsın 🤲
mylittlebabym Sumeyyra dua ettim canım şimdi çıktım türbeden sana ve bebeğine sağlık sıhhat diledim. İnsalllah kabul eder rabbim♥️
Sumeyyra Kullaniciadimibulamadimbosver amin yarbim amin allah senden razı olsun ne dileğin varsa önüne getirsin inşallah