Rabbim bu cuma sabahının yüzü suyu hürmetine açılan kur’anların kılınan namazların açılan ellerin yüzü suyu hürmetine doğmamış günahsız melekleri yüzü suyu hürmetine peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin ve onun eshabının yüzü suyu hürmetine 🤲 başınız secdeye koyan ümmetin yüzü suyu hürmetine Rabbim evladıma şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲 hiçbir anneye evlatla sınanmasin 🤲 Rabbim doğuma giden bütün annelere bir sancıdan kurtarsın İnşallah 🤲 Rabbim evlat isteyen kapı kapı dolaşan evlat hasreti çeken tüm ümmeti Muhammed’e nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim huzuru olmayan tüm kardeşlerim bacılarıma doğru yolu göstersin onlara huzur versin 🤲 Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim kimseyi dermansız bırakmasın 🤲 elhamdülillah çok şükür benim imtihanımdır 11 yıl bekledim kapı kapı dolaştım neyin var neyim yok hepsini feda ettim zerre kadar gözümün önüne gelmiyor olsa ben tekrardan veririm hiçbir şey ortadan yokken aniden bebeğimi suyu azaldığını söylediler �nsanın başına ne geleceğini kimse bilemez ki her şey normal giderken aniden insanın başına felaket geliyor gene de elhamdülillah çok şükür ya Rabb’im beterin beteri var veren odur alan odur elimden geleni yapacağım mücadele edeceğim gerekirse her gün her gün hastaneye gideceğim Yeter ki rabbim evladımı bana bağışlasın bağrıma almayı kokusunu içime çekmeyi anne olmayı bana nasip etsin inşallah 😭🤲🥺 ve tüm annelerden Allah rızası için tüm hamile bayanlarımızdan bebeğimin adına bebeğim şifa kapması için bir Ayetel Kürsi okur musunuz lütfen Allah rızası için dua edin bebeğime ne olur ne olur dua edin 🤲🥺 dua eden ve okuyan kardeşlerim Rabbim senden razı olsun Rabbim seni darda bırakmasın tuttuğun altın olsun evladını sana sınamasın inşallah 🤲🥺