Beyza001 teachervera merhaba bende kızımın ismini aden koymak istiyordum hatta eşimle çok içimize sinmişti fakat anlamı kötü olduğunu duyduk araştırınca Allahın lanetlediği ad kavmi var Hud suresinde geçiyor aden ad kavimli anlamına geliyor sizide bilgilendirmek istedim
hemsreanne teachervera merhaba aden ismine mi karar verdiniz bende sizin gibi Laren ve aden arasında kalmıştım :)
Asenaguney Nare düşünüyorum da çevredekiler ya beğenmiyor daha saçma sapan konuşuyorlar. O ne nane mi yok narenciye falan diye boş boş.
Behiye89 yalcin_sevda ida mitolojide güçlü dağ demek. Şimdi kaz dağları olarak biliniyor fakat dediğim gibi güçlü dağ❤️🌸
teachervera Papatyaesin Bana kalsa Vera. Eşim Aden diyor. O zaman Aden Vera olsn dedim yok dedi. Sonra isimleri 1 yaşında oğluma çektirmeye karar verdim. Oda Aden i seçince artık kesin oldu 😂
Whitewomen princess-mom Kızımın adı Leyla bir kızım daha olacak ben de henüz isim bulamadim. Ama aklımdakileri yazayım Ela, ayla, meva, ahsen, inci, şuura, Mihra, mihrimah, sare, beliz, sena, meryem, ılgın, sahra, miray, şüheda, eylül, nisa, aysima, ayperi 🍀
canserko princess-mom umay koyduk 💜 eskiden Türklerde bebekleri ve hayvanları koruduguna inanan bir tanrıça olduguna inanalırmış. O’nun da ismi Umaymış 😌 hatta bebekler her gülümsediğinde onun bebeğin yanında olduguna inanırlarmış. Cok etkilenmiştim 🦋