Hasretsimsek1 Hamile kaldığınız ayı nasıl hesapliyorsunuz ? Son adet tarihim göre gittim hastaneye doktor daha fazla bir hafta suresi söyledi. Hesapladım adetimden önce gebe kaldığım çıkıyor
demincek Hasretsimsek1 Ultrasonda bazen öyle çıkabiliyor asıl olan son adet takvimin diye biliyorum benım 22 kasımdı son adet tarihim 36 hafta olarak çıkıyor ama Ultrasonda 35 olarak göründü gecen bazen geriden gelebilirsen bazende ileri görünebilir demişti doktor
umyahsen Hasretsimsek1 son adet tarihim 8 Nisan aman ultrasonda 3hafta önde çıktığı için doktorum 14mart olarak söyle dedi. Üstüne görmüşüm ben.
benimmdunyamm Hasretsimsek1 son adetin ilk gününden hesaplanıyor ultrason da belki biraz fazla çıkmış olabilir ama sad tarihini baz alirlar
2Prensin_annesiii Hasretsimsek1 son adet tarihine gore hesaplaniyo mesela bende son adet 30 aralik ve 31+1 haftalik hamileyim.doktorlarda oyle hesapliyo
Hasretsimsek1 Ya cinsiyet için cin takvimine hamile kaldığım ay istiyor ondan sordum kafam karıştı benim de
Ebruliya Hasretsimsek1 son adet tarihine 12-14 gün falan ekle hamile kaldığın ay çıkar. Son adet tarihin nedir
mommytobe_ https://www.gonulcimen.com/hamilelik/gebelik-hesaplama/ Bu siteden hesaplayabilirsin canim kac haftalik oldugunu