Tugceonur Hamileligin en sevmedigim aylarina gelmis bulunuyorum resmen bir 🔥 var 2 inci gebeligim 23 haftalik kizlar neler yapıyorsunuz bu yangin icin
Hatice2323 Tugceonur bende 33+ 2 den yazıyorum 23 haftalikken başladı ve ilaç almaya başladım doktor tavsiyesiyle ve bu gün alıp almadigimi unutmusum iki doz olmasın diye uyumadan içmedim şimdi uykudan uyandım çok fena hemen ictim ama biraz bu yangını çekecek gibiyim
drmeri şuan gecenin üçünde oturuyorum. rennie aldim bir tane bakalim. ağlamak üzereyim ağrıdan yanmadan 🥺🥺
Deleted4445656 drmeri gaviscon aldım ben 3 gecedir rahat yatıyorum renne de almıştım yanında ondan daha iyi geldi şurup tavsiye ederim
Aaaaammmaaa 😫benimde yeni başladı bide uyutmuyo bu yanqı valla alar dururum Valla ben sarı kız içiyom geeçiyi hemen kolada geçiriyo onu çok içemiyorum o zararlı azicik içi veriyom geçiyo valla
Aaaaammmaaa Aaaaammmaaa aslinda ven midemi usutdum saniyodum ama bebeyin saçları çıkdı için böyle yanıyormuş ya ana benim spanın saçları çıkıyo ya kızçeler 😂😂😂
Tugceonur Aaaaammmaaa bebek saci ile yanmanin hic bir baglantisi yok 😀 Mide ye baski yaptigi icin bebek reflü ye ceviriyor asit miktari yukseliyor
Tugceonur Deleted4445656 kontrolume de daha cok var emziriyorum birde ben kižimi hem gebelikte hem emzirmede zarar vermeyen bir ilac kullanmam lazim