2erkeksnnesi Arkadaşlar devlette yapılıyor mu ? Ben oğlumda özelde yaptırmıştım ama fiyatlar uçmuş … 🤔 devlette yaptıran var mı ? Varsa nasıl randevu alıyoruz . Bu arada ben Küçükçekmece’de ikamet ediyorum. Bana yakın nerede var bilginiz var mı ?
Ozge_5516 2erkeksnnesi devlette yaptracaksaniz erken haftada kadin doğuma gidip doktor sizi yonlendirecek radyoloji yada peritonoloji bölümüne
benimmdunyamm 2erkeksnnesi devlete yaptırman için ilk kadın doğuma gidiyorsun o hastanenin detaylı yaptıracam diyorsun o da oraya kayıt acıyor randevu veriyor perinatoloji uzmanına görünüyorsun o şekilde
2erkeksnnesi Ozge_5516 şöyle söylim kontrollerimi özelde kadın doğuma gidiyorum ama renkli ultrasonu devlette yaptırmak istiyorum.
Ozge_5516 2erkeksnnesi tmm ana kadin doguma gidip o yönlendiriyor radyolojiye direk radyolojiden alamıyorsun devletteki doktora solemezsin sende ozele gittigini
2erkeksnnesi benimmdunyamm devletteki kadın doğuma gitmem gerekiyor dimi canım oradaki yönlendirmesi gerekiyor
benimmdunyamm 2erkeksnnesi evet ama o hastanede perinatoloji uzmanı olması lazım yani detaylı ulturasyon yapan hastanenin kadın doğumuna gitmen lazım