Nurcangurbuz Merakliannee06 inşallah çok teşekkür ederim tek temennim bu sefer rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻
sgok Nurcangurbuz ben de haftada bir kere vuruluyordum sadece bi hafta saga bi hafta sola vurdurmayıp aynı yere vurunca apse yapıyor ve cok feci agrı yapıyor yaglı bi igne cünkü
Stella_0 Nurcangurbuz Yağlı bir iğne olduğu için vurulması güç ve yayılırken ilacı yakıp ağrı yapıyor. Vurulduğum zaman hemşire hemen kaldırmayıp başımda bekledi benim. Sonrasında da üzerine hemen oturamıyordum. Bir süre sonra geçiyor tabi ki.
sgok Nurcangurbuz sağlı sollu vurdur ve soguk kolonyayşa bastıra bastıra ov dağılsın iyi geliyor üstüne yatma
superstar_00 Nurcangurbuz İğne yapıldıktan sonra ovun dağılıyor ilaç deri altında o sertlik oluşmuyor.
ada58 Nurcangurbuz ben de 5. ve 10. haftalar arasında haftada bir vurunmuştum. vururken çok acıtan bir iğne.vurdunduktan sonra masaj yapmanız ve 15 dk yürüyüş yapmanız gerekiyor. iğnenin yağ oranı aşırı yüksek olduğundan böyle etkileri oluyormuş
Nurcangurbuz ada58 evet ama maalesef düzelmedi hiç ne kanamam ne de iğne acıları umarım kötü bir şey olmaz
Aysenkaplann Gozde11 bana da doktorum 34. Haftada bırakırsın demişti. Muayeneden sonra devam edelim dedi
Aysenkaplann Gozde11 rahim duvarı kısalığına alttan muayeneyle kısalığı ölçtü hala aynı ölçüde olduğunu görünce erken doğum olmaması için biraz daha devam et dedi