Fndkcn 14 haftalık hamileyim kokoreç’i çok seviyorum eşim izin vermiyor. hamilelikte tüketen var mıdır?
Nnanaa Fndkcn temiz olduğuna emin olduğunuz yerden çok az tadın olmazsa. Doktorunuza sorarsanız önermez zaten en fazla bir iki lokma der.
Hallerimvarbenim Fndkcn Canım yasaklayan doktor da var nefsini köreltecek kadar ye diyen doktor da var. Ama bunun dışında kokoreç çok baharatlı bir yiyecek mide asitini arttırır mide yanmasından mahvolursun bence temizliğine güvendiğin bir yer kokoreçten bir iki ısırık al bırak hatta onu da yeme mide yanman normalde de varsa 🥲
Alparslaninanneesii Fndkcn bende sakatat türü çok severim kokoreç de kuzu bağırsağı olduğu için haliyle temizliğine emin olamadığımız için doktorum kesinlikle yasakladı bana toksoplazma riskinden ötürü
sliya30 Fndkcn ayy canım kıyamam insan nedense hamileyken canı çok şey çekiyor 🙈🙈 İnternetten araştırın yada doktora sorun ona göre yersiniz.. Ben hiç sevmem kokoreç 🤣
Maviii Aslında aşerme diye bi şey yok, o senin canının çektiği yesende olur yemediğinde çocuğunda bi şey olmaz. yemesen de olur.. tadımlık yiyebilirsiniz gönlünüz geçsin