edanurgbl Daha hiç doktor muayenesine gitmedim ve ilk gebeliğim bu pazartesi randevum var şuan 6hafta 4 günlüğüm sizce folik asit icin gecmi kaldım
Hallerimvarbenim edanurgbl Daha 8 haftan var canım nerden başlasan kâr kullanmaya başla sen avokado da tüket oda yoğun folik asit içeriyor. Folidoce kullanıyorum ben fiyatı diğerlerinden biraz farklı ama doğal ve b12 takviyeli zaten az süre kullanacaksın onu tavsiye ederim
sliya30 edanurgbl ben kullanmadım umarım hiç sorun yalamam 21 haftam kadar…. Folşk bir hafta falan galiba içtim bıraktım…. Sonra duosvit kullandım oda bitti şu an birşey kullanmıyorum…
edanurgbl çokmu geç kaldım yarın kendim alıp başlasam eczaneden bi sıkıntı olurmu doktor randevumu beklemeden
izobellaaa-_- Keşke baştan başlasaydınız çok iyi gelişimi için ben başından başladım sonuna kadar içecekmişim
Hallerimvarbenim edanurgbl Rica ederim canım 14. Haftaya kadar kullanılıyor genelde bu süreçte doktorun durumuna göre yönlendirir ☺️
Leylaaa9711 Peki saat olarak düzenli içmezsek sorun olur mu mesela dün öğlen içtim bu saat oldu hâla içmedim birazdan içicem
Gmzbiri edanurgbl geç kaldım diye endişe etmeyin bence zaten depolarınızı kullanıyor. Ama artık başlayın. İlk üç ay organ gelişimi olduğu için folik asit çok önemli.
Alparslaninanneesii edanurgbl problem olacağını düşünmüyorum 3-4 haftalıkken öğrendim gebeliğimi yanılmıyorsam aynı gün yazdı doktorum problem olmayacağını söyledi
hemsiree edanurgbl gebelik düşünmeye başladığınız an kullanmanız öneriliyor aslında. çünkü folik asit eksikliğinde ortaya çıkan rahatsızlıklar erken dönemde geliştiği için sonradan kullanılması çok etkili olmuyor. bence hemen yarın alıp başlayın
eleanor68 edanurgbl kendinizi bu konularda üzmeyin gerekli vitaminleri gün içinde alıyorsunuz zaten bende 10 haftalık gebeyim 1 gün ara ile içiyorum vitamin haplarimi her gün almıyorum bile
anneolmakzoramagulusuyeter edanurgbl folik asit azlığı çok az insanımızda var zaten hemen hemen yediğimiz her şeyde var o kadar da takmanıza gerek yok 🤷🏻♀️