zeynepikra_61 bsra-25 Amin canı gönülden isteyen bütün kadınlara nasip etsin Allah’ım 🙏🏻❤️ Tadı tuzu bunlar gerçekten dediğiniz gibi ❤️🙏🏻
Gezgin4592 zeynepikra_61 evet az kaldı 🤗 işte 6 ay rahat geçirdik bütün acıyı bu sona sığdırmışm adeta 🤷
zeynepikra_61 Ebbruc Amin inşallah neyseki düşük tansiyon daha iyi diyorlar yüksek olmasından 🙏🏻 Yine de dikkat etmek gerekir ❤️
InsaneGirl zeynepikra_61 evet yaa hıc gecmıyor bide daha once 17 haftalık bebegımı kaybetmıstım suan hep dıken üstündeyım hayılısıyla bı alsam kucagıma die dua edıyorum sürekli kendıme ve tüm anne adaylarına
zeynepikra_61 InsaneGirl Ah kurban olurum Allah’ım korusun kollasin seni ve bebisini Hayırlısıyla 🙏🏻❤️ Benim de 36 haftalık doğmuştu kızım şimdi erkenden kasılmalar başladı yine bebek toplaniyor henüz 24+4 bakalım hakkımız da hayırlısı 🤷🏻♀️💙
zeynepikra_61 Ebbruc Sağlık ocağına da ebe düzenli kontrol de ölçüyor o bile alışmış nasıl olsa hep aynı diyor düşük 😁🤷🏻♀️ sanırım bende alıştım artık 😁😁
zeynepikra_61 Ozlemsarap Çalışan hamile olmak gerçekten zordur insan extra ağır olunca 😣🤷🏻♀️ Allah’ım kolaylık versin inşallah 🙏🏻 İlk hamileliğim temmuz da bitmişti fazla sıcak cekmemistim 😁 maalesef bu kez oğlumla yaniyoruzz sıcaktan 🤷🏻♀️😣😁
Ozlemsarap zeynepikra_61 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebisleri insan kendinden geçiyor sağlıklı olsunlar da derken buluyorsun kendini 😇😇
InsaneGirl zeynepikra_61 aminn cnm senınde rabbim hayırlısıyla kucağına alıp buyutmeyı nasıp etsın ınsallah 🌸
Yasemibrahim zeynepikra_61 28+3 olduk sanki sırtımdan aşagı kaynar sular dökülüyor o kadar cok sıcak ki simdiden nefes alamıyorum uyuyamıyorum kalktm meyve yiyom 😂
hemsiree zeynepikra_61 an itibariyle 28. haftamıza girdik 🥰 yürürken, hatta yatakta dönerken bile perine bölgemde ağrı hissediyorum ağırlaştıkça olurmuş normal dedi doktorum. onun dışında her şey normal seyrediyor 😊
demincek zeynepikra_61 36+4 uykusuzluk halsizlik var birde mantar çıktı huzursuz bacak sendromu var mide yanması da cabası diyeceklerim bukadar tesekkür 😂🙄🙄🙄
Pirayeee zeynepikra_61 aynen aynen😅artık az kaldı diyerek kendimi avutuyorum son 83 gün sezaryen olacağı için 10gun düştüm 73 😄 çok az kaldi🤣
2Prensin_annesiii zeynepikra_61 31+1 olduk gunler iyi geciyor biraz oturub uatip kalkmada zorlanma var bukadar