zeynepikra_61 Kaç haftalık oldunuz kizlar biz 24+4 ☺️ nasıl geçiyor hamilelik ☺️🙋🏻♀️ Son 108 gün hayırlısı ile 🤷🏻♀️🙏🏻💙
Pirayeee zeynepikra_61 28+1, 1 hafta bile ohh be rahat geçiyor diyemedim 😏 bir gün bacak agrisi bir gün kasık bir gün grip bir gün mide🤦♀️ hayırlısıyla dolar inşallah bu günler, şuan mutfakta oturmuş elma yiyorum mesela midemden yatamadim😅
zeynepikra_61 oykumm_1233 evet aynen bana da öyle geliyor hamilelik çok kutsal birşey ama ben çok sabirsizim 🤷🏻♀️😁
zeynepikra_61 Pirayeee ayy resmen ben 😁😪 kasık ağrısı geçti derken kramplar onlar geçti derken bebeğin toplanmasi ay oda tamam derken grip maşallah herşey mevcut 😁🙋🏻♀️
Misra- Bugün tam 33+0 olduk.. son haftalar yakınlaştıkça açlık,heyecan,korku,merak ve ağrılar 😌 çok şükür bu güne gelebildik hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙏🏻
Pirayeee zeynepikra_61 aynen aynen😅artık az kaldı diyerek kendimi avutuyorum son 83 gün sezaryen olacağı için 10gun düştüm 73 😄 çok az kaldi🤣
zeynepikra_61 bahar-1903 Kızımın doğduğu haftalar ☺️ Hanımefendi o hafta da doğmuştu bakalim oğlum ne zaman dogacak hayırlısı ile 🙏🏻☺️
bahar-1903 zeynepikra_61 Bende belki bu aralar dogurabilirim veya en geç bi hafta içinde, benim kızımda bu aralar gelmeyi istiyor herhalde 😁🥰Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
sym25_ zeynepikra_61 25+2 deyiz gece gece biraz karpuz yediğim için pişmanım şu an resmen oğlum karnımı delip çıkmak üzere 😀
zeynepikra_61 sym25_ Sevindi annesi ☺️💙 Bizde ballı su ictik henüz ayak üstüyum yatınca anlicaz beyefendi napicak ☺️💙
zeynepikra_61 gorky Allah’ım hayırlısı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️ Ben şimdiden heyecanlıyım son zamanları düşünemiyorum bile 😁
gorky zeynepikra_61 Amin hepimize 😊valla hiç anlaşılmıyor zaman o kadar hızlı geçiyor ki aslında bi bakmışsın şeninde az kalmış 🥰
Kubra_miray_szr zeynepikra_61 33+4 günlüğüm dundendir ateşim sırtım ayağa kalkacak halim yok korona olmuşum 😞😞bir yere gittik.gezemeye eve gelir gelmez baş ağrısı aldım o evde biri koronaydı kesin siz siz olun gitmeyin kimsenin evine perişan olmuşum.sabahtan hastanedeyim nst 3 defa girdim bebeğin hareketlerinde azalma var 😓😓acaba ne iyi gelir yesem içsem ilaçta icemiyorum
zeynepikra_61 Kubra_miray_szr inanır mısın eşim düğünden getirdi eve 1 hafta plastik tabak çanak kullandık eldivensiz asla bir yere dokunmadım çift maske taktım eşimin karantinası bitti kızımla bana geçti 😓 son günlerimiz bizim de sadece sesim kısık kaldı test vermedim ama eminim ki koronaydi çünkü artık en ufak belirti onu gösteriyor 😪 sesim için ilik balli su içiyorum sabah ve akşam başka da birşey yapamıyorum bol su bol meyve tüketiyorum Allah’a şükür daha iyiyiz 🙏🏻 Evet klasik bir grip oldu buda artık ama ağır geçirenler için berbat bir durum haline geliyor Allah’ım korusun kollasin herkesi 🙏🏻😪🤲🏻
Sudebadehanifr Kubra_miray_szr bende yeni atlattım koronoyi çok gecmis olsun .bolca sıvı tüketin. Meyve suyu özelikle. Allah yardımcın olsun