benguuusk Tanıdık biri söyledi doğrumu son 1 haftadır çok arttı saçı çıkıyor dedi bana biraz hurafe geldi açıkçası
Eylul2019 benguuusk alakasi yok kizimda mide yanmam asiri olurdu gaviscon surubu tepeme dikereim.kizim kel dogdu
Hallerimvarbenim benguuusk Mide yanması sindirimle alakalı canım ağır gelen gıdalar acı ve baharatla alakalı genelde progestoron hormonu sebeb oluyor saç inanç sadece bilimsel bir kanıtı yok☺️
Padfoot benguuusk 3+4 de hamilelipimi aşırı mide yanmasından şüphelenerek öğrendim. 39 oldum hala midem yanıyor. 3. Haftada bırak saçı kendisi bile yoktu garibimin 🙃 böyle şeylere inanmayın, tıpta yeri yok 🌾
Betull-11 Bana da dediler aynı şeyi canım öyle bir söylem var bende de çok sık oluyor kursağımda yanma
Aloneanqel yigitinannesiiiii benim çok midem yandı. Öldüm öldüm dirildim de gaviskon 3 şişe yazdı birini açıp içmedim. Kızım maşallah gür saçlı doğdu 🧿🧿🧿🧿♥️
-MinikveAnnesi- benguuusk benim mide yanmamin sebebini doktor ultrasonla gösterdi bak bakalım kafası nerde diye 😂 oğlum sağolsun kafasını mideme dayıyor yakıyor midemi 🤷♀️ bence sac cıkmasından degilde bebegin nerde hangi pozisyonda oldugu da önemli
Simayimmmmm Benim son zamanlarda aşırı midem yaniyodu kapkara saçlı kizim oldu doğru mu artık bilemem 🌸
yigitinannesiiiii Aloneanqel ya benimde yanıyo arada ama öyle beni mahfedicek şekilde değil yanı yarım kaşık şurup hemen fayda ediyor bana son haftalar çok yanar belki ama alakası yoktur heralde yanmayla ya sonuçta midemizde büyümüyor bu çocuk saçı çıkınca midemiz yansın😂😂