Evet kızlar…doktorum 40 hafta olduğun gibi bebis gelmezse suni sanci ile baslaticaz dogumu dedi..benim hikaye böyle başladı..ilk doğumumda 7 cm den sonra suni sanci vermişlerdi ölüm gibi biseydi ondan dolayı bu doğumumda hersey doğal olsun istiyordum ve tam 40 haftam doluncaya kadar bekledim… bebeğim kiloluydu doktorum daha bekleyemem yarin son dedi…Ben o gece full dualarla uyudum sabah kalktığımda ne bir agrim vardi ne bir rahatsızlık aşırı üzgündum..oyle yatağımda boş boş etrafa bakarken birden tuvaletimi tutamadigimi hissettim ve hızlıca ayağa kalktım surekli biseyler akıyordu hemen tuvalete gittim baktım suyum gelmeye başlamış allahim nasil heyecanlıyım ama bir yandan da korkuyorum çünkü hiç agrim yok..hemen annemin yanına koştum durumu anlattım annem acilen hastaneye gidelim dedi bende ne olur bekleyelim hic agrim yok ben hastane de beklemek ve suni sanci almak istemiyorum dedim ama nafile koşa koşa hastaneye gittik hemen çatı muayenesi yaptılar 5 cm açılmam varmis ama bende hiç bir ağrı yok saat 9.30 ebeler hemen suni takalim dediler o esnada doktorum geldi takmayın sakın bekleyin acilma olmazsa takarsıniz dedi istemedigimi biliyordu..heemn yatış işlemlerim yapıldı bana surekli yürüyüş ve pilates yapmamı söylediler bunları yaparken sızıntı şeklinde suyum birden boşaldi sonrasında hafif hafif agrim başladı saat 10.30 olmuştu ama dayanilmayacak bi agri olmadığı için surekli pilates topunda hareketler yapıyordum saat 11 de şiddetlendi birden ebeler bakalim dediler bi baktılar birden 10 cm olmus ve ben odamda istemsizce ikinmaya başladım ebeler bana ikinma dogumhanyee gidelim diyorlat ama elimde değil diye söylüyorum onlara meğersem kafasi çıkmak üzereymis dogumhaneye girmemle dogurmam bir oldu az kalsın odamda doguruyordum bu kadar hızlı oldu birden oldu hersey allaha sukur dikisim cok yoktu hafif yırtılma vardi oda pek etki etmedi dogumhaneden yürüyerek ciktim elhamdülillah..
Doğumumun bu kadar kolay olmasının sebebi ben son ay çok fazla hurma yedim günde 15 20 adet ona bağlıyorum kizlar birde çok merdiven inip ciktim hamileliğim boyunca hiç yatmadım surekli yürüyüş yaptım.. Ve böylelikle yarim saatlik bir ağrı ile oğluma kavuştum Rabbıme ne kadsr şükretsem azdır….