busradenizzz Sizler de benim gibi hem hamiş hem bir çocuklu hem de çalışan bir anne misiniz? Kendimi çooook bitik hissediyorum 4 ay sonra doğum iznine çıkacağım Allah nasip ederse sizce geçer mi şu 4 ay ve sabretmem için tavsiyeleriniz var mı teşekkür ederim 🙏🏻
vesilece busradenizzz moralini bozmak gibi olmasın canım ama ben 32.hafta gelene kadar öldüm öldüm dirildim 🤦🏻♀️ Çok şükür izindeyim darısı başına
Bebis_ busradenizzz 37. Haftamdayım yarın Allah izin verirse bitiriyorum çalışma hayatını darısı sana inşallah
Omerva busradenizzz ilk doğumunda 38.haftaya kadar çalıştım ama şuan 15.haftamdayım fire vermeye başladım bile
Gul-18 busradenizzz busradenizzz Rabbım yardimcin olsun ins Bende son 3 haftam kaldı izne çıkmaya günler gecmiyo resmen sıcaktan bunaldım bide
busradenizzz vesilece inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 ilk doğumda da çalıştım ama hiç bu kadar zorlanmadım bunda hem sabırsızım hem sanki gün geçmek bilmiyor
Bebis_ busradenizzz valla napayım mecbur dogumdan sonra lazım oluyor izin çalıştıgım yerde rahattım sıcaklar biraz zorladı ama bitirdim şükür sende dayanabildigin kadar dayan. Dogumdan snra bebeşinden erken ayrılmak daha kötü
busradenizzz Gul-18 amin Allah razı olsun cümlemizin yardımcıısı olsunn , sen devirmişsin maşallah ayları darısı bize 😊