smnrsmnr Kızlar bebeğim 10 günlük. Memede uyuyor ama yatağına yatırınca uyanıyor. Uyuyunca uyuyor ama uyanınca uykuya dalma problemi yaşıyor. Saatlerce emziriyorum uykuya dalıyor yerine yatırıyorum uyanıyor. Yardımcı olur musunuz neden böyle yapıyor
asuyalin smnrsmnr memede uyuttuğunuz için 😊 aslında problemi biliyorsunuz, dakika tutun her iki göğsü 20şer dk emzirdikten sonra emzirmeye devam etmeyin, kucağınızda pışpışlayın, hafif sallayın.
Gulcanozzz smnrsmnr emzirmenin sonunda yani son göğse geçerken hafif kundak yaparak emzirin o şekilde uykuya geçer aynı şekilde eli kolu çok oynamadan uyandırmadan yatırmayı deneyin pozisyonunu bozmadan
Smyye1B smnrsmnr Üzerine muslin atın kucaginizdaymis gibi uykuya devam eder büyük ihtimal 😇 Yani benimki öyle sanıyor
Hilal-95 smnrsmnr yeni doğanlarda uykuya geçiş biraz zor oluyor ven 40 gün uyumadım gerçekten uyumadım yani malesef ama genelde kokumu bırakırdım yatağı yere size değen bişey bırakın kokunuz kalsın o hala kendnı anne karnınsa sanıyor😊 bide ben fön sesi acıyordum telefondan ona odaklansın diye
smnrsmnr Gulcanozzz şimdi kundak yapıp yatırdım ınşaallah derin uyur. Gece uyanınca da geri uyutmak zor oluyor yatağa geçince uyanıyor. Umarım düzelir
smnrsmnr Smyye1B örtüyorum ama yok yani uyumuyor 🙄 şimdi uyudu uyanınca tekrar uyutmak için zorlanacağım 😔
smnrsmnr Hilal-95 onları da denedim atlet tsört koydum. Şu şekilde oluyor aslında. Mesela bugün enson 3te uyudu 6 gibi kalktık. 9a kadar uyumadı sonra 9dan 9 buçuğa kadar yarım saat uyudu. Uyandı 11 buçukta uyudu şuan uyuyor. Uyanınca dediğim gibi memede uyuyor yatağa koyunca gözler faltaşı gibi oluyor
Selamcanim smnrsmnr bebeğiniz aynı ben. 31 yaşındayım hala çözüm bulamadım. 😂 Sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
Nezii smnrsmnr Benim bebeğim 31 günlük ilk 10 gün doyduğunda memeyi bırakırdı. Sonra doysada emzik gibi kullanmaya devam etmeye başladı. Bu yüzden göğüslerim yara oldu. Dikkat edin böyle bir problem oluşabiliyor.