gozdetrhn merhabalar 6 haftalık hamileyim ilişkiye girebilirsiniz demişti doktorum bugün ilişkiden sonra aşırı derece de yanmam başladı hafif kaşıntı da var mantar için gynomax xl fitil yada travazol krem hamilelikte kullanılıyor mu? doktoru onaylayan cevap verirse çok sevinirim.
Babyozi21 gozdetrhn evet doktorum yazdı kullandım cnm bende yemde 2 kere aynı ılsçları sma gecmıyor ilişkiye girme tamamen ıyıleşeme kadar enfeksiyonun artmasın ben düşün 8 ci haftada başladı 17 haftalığım kackere ılsç kullandık yok gecmıyor😢
asuyalin gozdetrhn benimde öyle oldu kaşıntım çok fazlaydı ama doktora gitmedim, ıslaklık gördüğümde iç çamaşır değiştim, her gün duş aldım, biraz ilişkiden kendimi çektim, geçti canım
gozdetrhn Babyozi21 ilişkiye girmeden önce bilmiyordum mantar olduğunu şikayetim yoktu birden yanmaya başladı sonrasında
gozdetrhn Srdm yaa evet küçük olması beni de endişelendirdi ama en azından kremi sürebilirim değil mi
teachering06 Gynolomexin kullanmıştım ben 7. Haftamda, doktora sorup kullanabilirsiniz 3 gün arayla kullanılıyor
Babyozi21 gozdetrhn bende bılmıyordum Bn hamile olduğumuzda bılmıyordum 8 haftalıkmış o zaman ilişki sonrası cnm yandı lekelenme de oldu mantar yüzünden miş ama ılacı doktoruna sormadan kullanma kremin varsa kremın zararı yok dğrwbılırsın bıraz rahatlatıyor sana tavsıyem çok bol su iç o zaman akıntı rengi şeffaflaşıyor Bn 17 haftalık oldum hala cekiyorum
gozdetrhn Babyozi21 yaaa benim neredeyse 10 seneyi aşkın süredir var bir kere yerleşti mi hep tekrarlar bunun tedavisi yok demişti bir doktor bana neler kullanmadım ben 2 adet antibiyotik bir tane krem bir tane vajinal duş şampuanı kullanmıştım çpk düzenli 5-6 ay olmadım yine tekrarlamıştı.
Babyozi21 asuyalin 8 haftalıkken başladı bnm zaten mantarla bırlıkte hamile olduğumu ogrendım 17 haftalık oldum doktorum ilişkiye girmeyin dedı akıntı devam edıyor ılaclara rağmen 😞
glnr_21 gozdetrhn benimde hamileliğin ilk haftalarında ilişki sonrası aşırı yanma ve kaşınma oluyordu ama idrar tahlilimde enfeksiyon falan çıkmadı hormonlardan dedi doktor ve hafta geçtikçe geçti yanma
glnr_21 gozdetrhn bende yanma olunca kaşıntı bende idrar yolu enfeksiyonu ve mantar diye düşündüm sorduğumda ilk başlarda hormonlardan kaynaklı olduğunu söyledi
Babyozi21 gozdetrhn ya doktor yazdığı için ben kullandım ezbere kullanmadım. Yinede doktoruna sor cnm bebişin küçük şeninde nioli dıye bır yağ var BNde geçen gün böyle bır post açtım orda önerdiler bana trendyoldan bı yorumlarına bak istersen bende almadım pazartesı doktor kontrolüm var doktora sorcam
Fatma0090 gozdetrhn travazol kortizon içeriyor bu yuzden her mantarı daha cok azdırıyor cildiyecim bana kullanmamamı söylemişti zatn ondan önce kullandım da daha beter yapmıştı mantar kaşıntı sını
Fatma0090 gozdetrhn suan cok şükür mantarım yok ama başka Bi krem vermişti m ile başlıyordu adı kortizon içermiyordu bide fitil vermişti ama hamile değildim o zmn cok şükür onlardan sonra birdaha olmadı olmazda inşallah sık sık ic camasırını değiştir nemli olmasın bide asla o bölgenin ıslak bırakma lavaboda sonra kurula
1erkekkannesiiii gozdetrhn doktora sormadan kullanma canım. Gebeliğimi öğrenince bana kremlerden uzak dur demişti. Deri altından etki eder mi bilmem ama kullanma dediğine göre vardır bir bildiği 🤭 sen sor doktoruna mutlaka ne olur ne olmaz