Ozge5800 Kizlar adetim 3 guc gecti yarin 4 gun olacak erken gebelik testi aldim silik cikti sizce varmi bi bakarmisiniz
mommytobe_ Iki cizgi ciktiysa silikse bile allahin izniyle bebistir bende de oyleydi ama kesin sonuc icin birkac gun daha beklemeni oneririm😘
mommytobe_ Ozge5800 hamilesin bence yine de bir iki gun sonra tekrar test yap garanti olsun bu testler sasmaz
Tospikannesiiiii Ozge5800 hevesini kırmak istemem ama 3 gün regl gecikmesi e daha koyu olması gerekmez miydi benim öyle oldu yanlış biliyor olabilirim kan ver netleşir
Ozge5800 Yarin icin randewu aldim kan wercem canim cok heycanliyimm ama hic umutlanmak istemiyorum heo bi husran oldu ama hic bole net cikmadi testlerim toplam 12 tane test yaotim bi bu cikti bole bide aninda bole silik sekilde cikti yarin kan wersem cikarmi
Ozge5800 Regina16 insallah canimmmm 😘yemimle aqlamak istiyorum ya bi heyvanliyimkiii hayirlisiyla bi kan werip ciksaydii testimm bid eyarin sabah werip oqleden sinrayi bekliyvem
Ozge5800 Tospikannesiiiii yarin kan wercem canim insallah hayirlisi neyse o olurr kurban oldugum Allahim isteyen dileyen herkeze nasip.eder insallahhh🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥀
Vera09 Ozge5800 bu çizgi sadece flashla mı görünüyor normal ışıkta gözle görülüyormu? Flashla çıkıyorsa yanlış olabilir emin değilim
Ozge5800 Vera09 yok canim flasla deil normaldede gozukuyo sabah olmaz smdi bana bi sabah olsaa kan werecemde