25 temmuzda genel kontrolümüz vardı 37+5idik gittik doktorumuz doğuma gitmişti nstye bağlandım dedik ben çıkana kadar gelir beklemeyiz nst bitti doktor geldi e sıra bize gelene kadar tekrar doğum çıktı mı tekrar gitti doktorumuz tabi biz gene bekledik. Saat 2 buçukda olan randevunuzu 5 buçukda girdik neyse dedik vardır bir hayır bundada ilk defa bu kadar bekledik çinkü sıkıntı yapmadık bizde. Neyse sıramız geldi girdik sancı çıkmış nstde kaç çıkmış bilmiyorum ama dedi nasıl geçti haftan ağrım oldu mu hiç dedim oldu tabi kasıklarımda hergün değil ama bi iki günde bir ağrı oldu bide sırtım çok ağrıdı bu hafta hep dedim gel bi muayene edelim seni dedi alttan muayene etti gözleri büyüdü doktorumuzun dedim ne oldu sen nerde oturuyosun güzelim dedi Gaziemir dedim (bu arada hastane Ayrancılar da) 4 cm açılman var yatış veriyorum sana eşine söyleyelim eşyalarınızı alsın gelsin dedi. Bende gideyim yapamaz eşim şimdi dedim bırakamam seni bu şekilde tehlikeye atamam sese bebişinide dedi mecbur tamam dedik artık yatış işlemlerini yaptık eşim gitti eşyalarımızı aldı ablamla geldiler benim kendi sancım varmış zaten o stresle iyice başladı hafif hafif kıvrandırıyo beni. 2 saatte bir ebe gelip açılmamı kontrol etti. Geceyi sabah ettim yürüyüşle merdiven inip çıkmakla. Sabah oldu açılmam 6 cm olmuştu artık suni sancı verelim dedi doktorumuz benim sancılarım dk da bire düşmüştü zaten suni sancı verince 30 sn yede bire düştü deyim yerindeyse resmen anırdım artık sancıdan kendi sancım hiç bişeymiş o an anladım. Ben başından beri normal doğum olarak gidiyordum hepde istedim normal doğum yapmayı ama o sancıların ağrısı acısı beni mahvetti bağırmaya başladım ben vazgeçtim istemiyorum sezaryana alın beni diye tekrar açılmamı kontrol ettiler 9 cm olmuş doktorum geldi ikna etmeye çalıştı baya bi en sonunda da ikna etti gittik doğumhaneye burdan sonrası benim için felaketti okunmak ne bilmeyen bir hamile için normal doğum salaklıktan başka bişi değilmiş onu anladım kızlar çok fenaydı Allah’a yalvardım yardım et çocuğuma bişi olmasın diye epidiral vurmadılar bana sancılarım çok güzel ilerlediği için ve açılmam çok güzel ilerlediği için doktorum gerek duymadı. Herşeyiyle çıkışını hissettim o an muhteşemdi sadece. Ablam ve eşimin dediğini göre 15 dk sürmüş doğurmam ama bana içerde yıllar geçmiş gibi gelmişti :) oğluşumun sesini duymakla dünyalar benim oldu onu öpüp kokladım içim huzur doldu o acımı unuttum diyenler bilemiyorum nasıl bi acı yaşadılar ama ben unutamadım kolay kolay unutucağımıda sanmıyorum çok zordu çünkü. 2780 doğdu oğluşum haftası erken olmasına rağmen kuveze girmesine gerek kalmadı şuan huzurlu huzurlu yanımda uyuyo sağlık ile geldi hoşgeldi hayatıma. Allah sizlere güzel huzurlu doğumlar nasip etsin inşallah. Bu arada kızlar yatın kalkın ebenizin iyi bir insan olması için dua edin doktorunuz ne kadar iyi olursa olsun ebeniz kötü biriyse daha zor geçiyo süreciniz benim çok şükir dualarım kabul oldu ebemde doktorumda melek gibilerdi. Çok uzun oldu inşallah sıkılmadan okursunuz inşallah güzel anlayabilmişimdir :) :)