Asli5560 Kızlar. 24haftslık hamileyim Dr. Guatr değerlerin yüksek dedi yaşayan var mı bana bilgi verin lütfen çok korkuyorum bişe olcak diye cahiliyeye yönlendirdi orası da bi baksın dedi ama internetten araştırdım biraz korkuttu açıkcası 😞
guluzarozgenc Asli5560 korkma ilacla dusuruyorlar ben hamileligin 8. Haftasından beri ilac kullaniyorum tedavi edilmezse kotu oluyor
Asli5560 guluzarozgenc teşekkür ederim canım inşallah bişe olmaz ya sadece bu ay ki değerlerimde çıktı farketmezsen bebek zehirlenmesi erken Doğum olurdu falan dedi o yüzden korktum 🤷🏻♀️
guluzarozgenc Kac cikti ki degerin? Benimki aslinda normal bir insandaki gibi normal sinirlar icindeydi ama ilac icmezsen hamilelikten dolayi ilerleyen zamanda artar dedi kiz kardesiminki de 20. Haftada yukselmisti ilacla gecti hic tedirgin olma
Asli5560 Ya normali ne tam bilmiyorum ama benimki 3.360 çıktı bide Benim babam guatr ameliyatı oldu ben küçükken dedim kalıtsal mı ameliyat mı dicek diye de korktum açıkçası
guluzarozgenc Asli5560 yanilmiyorsam 4.5a kadar normal ama bizim icin artma ihtimaline karsilik tedavi ediliyoruz iste icini ferah tut birsey olmaz insallah
Asli5560 Braalayan inşallah benim de öyle olur bana da dediler şuan normal değerleri 3ve altı dediler ilaç tedavisi başlatacağız dedi tahlillerimi öğleden sonra göstercem inşallah hayırlısı olur 🤷🏻♀️🙏🏻
guluzarozgenc Asli5560 korkma:) birsey cikmaz insallah 8. Haftadan beri ilac kullaniyorim suan 33. Haftadayim