Benherseydenoncebiranneyim Ben 38. Haftamdayım ve çok yoğun akıntım var. Beyaz ve sümüksü yapıda. Bu normal mi? Sizde de var mı? Süt kesiği gibi dedikleri ne oluyor? Süt kesiği pütürlü mü demek? Pütürlüyse mantar oluyor ama sümüksü yapıdaysa normal mi?
Kaahvelii Benherseydenoncebiranneyim 25 haftaligim sabah uyandıktan yaklaşık 30 dakika sonra sanki çişim kaciyomus gibi hissettiren akintim oluyor beyaz sümüksü akışkan bisi 15.haftadan beri bu sekilde
Polenbyrktr Doktora danışmanızı öneririm . BİLDİĞİM KADARIYLA beyaz akışkan olan O SIVI ÇOK NORMAL bi makalede okumuştum ama yinede uzmanına sormak lazım
Kaahvelii Benherseydenoncebiranneyim benimde geliyor canım ama ilk gelen o şekilde yoğun sonrası hep hafif hafif geliyor
_Melekk_ Benherseydenoncebiranneyim yani başka bi şikayetim yok yanma kaşıntı gibi öyle olsa mantar oluyomuş
Benherseydenoncebiranneyim Birminikcivciv sarı yeşilse bunu doktoruma söyle o zaman mutlaka. O normal değil
Tugbakaraer Benherseydenoncebiranneyim benimde 22 haftalığım beyaz akıntım oluyor acaba beyaz akıntısı olup enfeksiyon çıkan var mı