Happy2858 Kızlar 37.haftadaym iki gündür ayaklarım felakey şişti baktıkça moralim bozuluyo bu zaman kadar bsey yoktu bı anda oldu…nasıl iner ya bildiği şeyler olanlar var mı
Mavisperi Happy2858 hava çok sıcak onunda etkisi oluyor bence yapacak bisey yok bende aynıyım ayakkabi alamadim bu yüzden yayılıyor sanki ayagimda🥲
Yasemiinny Happy2858 benimki de sabit kalınca şişiyor hareket edince iniyor 😆 parmaklarımı bile bükemiyorum
tupbebekannesi123 Happy2858 benim de öyle baktıkça sinirim bozuluyor çok rahattım bu ayaklar beni bitirdi sarkıtmıyorum bol su içiyorum tuz tüketmiyorum yok hiçbir çare yok
Happy2858 La_le ya günde dört litre su içiyorum bana mısın demiyo..aman yuruduukce dahada şişiyor hiç oturan biri değilim normalde ama artık oturmak zorunda kalcakmisim gbi hissediyorum
La_le Happy2858 bı anda doğumun yaklasiyir yürümek gerçekten zor oluyor bide tuz tuketimini azalat canım oda sisirir seni
findiklibadem Tuzsuz yemek yapiyim dedim ama yok olmuyor tuzu nasıl sildiniz hayatınızdan tuzsuz hiçbi yemek yenmiyo
elifuslu1002 Happy2858 yurme bence suyuna içmeye devam et tuzlu tüketme sırtını vır yer yaşla ayaklarının altına yastık koya çok ayakta da kalma