Pnrtrg Kızlar 10 haftalığım daha karnım büyüdü bildiğiniz sertleşiyor göbeği olan biri değildim yanlarım falan da doldu normal mi
Arzu_uu Pnrtrg normal benımde göbeğim çok az vardı hamile kalmadan önce ama 3 ay boyunca hiç bırsey yıyıp içeçedim 6 kilo verdim ona rağmen göbek duruyor ve sert ve şiş bebek değilde kese büyüdüğü için karın belirgınlesıyormuş ondan
sym25_ Pnrtrg 10 haftalıkken rahim göbek deliğinin aşağısında olur ve henüz çok küçüktür yani karnın büyümemiştir o gazdır🙃
Hulus Pnrtrg o gebelik şişliği değil. İlk haftalarda çoğu kadın yaşıyor bunu asiri şişkinlik yaşamıştım bende doktorum regli olmadigimiz icin kabizlik ve hormon degisimleriyle alakali demisti. 16. Haftalara doğru geçmişti. Karnım yine dumduz olmuştu.
Merve201119 Pnrtrg canım o bebege bağlı bir büyüme değil çoğu kadinda oluyor o haftalarda benimde karnım o haftalarda 6 aylik hamile gibiydi şuan 23.cu haftadayim ve minicik bir gobek var zamanla o şişlik gidiyor
JaleTogrul zayiflarda ve gobeği olmayanlarda çabuk çıkıyor sanırım .. bende de erken belirginleşmişti🥰
Hulus Pnrtrg vallahi düzdür hafta hafta fotoğrafladim eminim o yüzden sonucta kendi karnim yani biliyorum 😁 20. Haftadan sonra belirginlesmeye başladı benim karnım.
haklisinesracim Pnrtrg Yoo benim 22..haftaya kadar dümdüzdü hatta aşırı düzdü yani ayva göbeği şeklinde bile değildi sonra hafifçe çıktı 36 haftalık olcam hala bile doğuracak gibi degilim bide bu benim 2. gebelik
Ela4810 Pnrtrg benimde 19.Haftaya kadar dümdüz dü ve hiç kilo almamıştım. Ama 4 haftadır inanılmaz hızla büyüdü. 23+2 deyim 2,5 kilo aldım. Arkadaşlarım ailem herkes çok şaşırdı. Şimdide top gibi karnım😁
Hulus haklisinesracim valla bayan benim karnimdan emin imkansız demiş sasirdim 😄 benim 16. Haftada fotogtaflarim var ben hala o ara 34 beden slim fit kumaş pantolonlarimi giyiyormusum kendimden tereddüt ettim bir an tekrar bir baktim 😅 29 haftaya girdim hala daha oyle cok cok buyuk bir karnım yok ama böylesi büyük rahatlık insanlarda büyük karın hastaligi varda ben böyle olmasından asiri memnunum hic bir hareketim kısıtlanmadi.