Selinayy67 22+1 haftaliğim ama henüz bebeğimi tam olarak Hissetmiyorum normal acaba bu durumu yaşayan var mı benim gibi korku sarıyor kafamda deli sorular var hep morel falan kalmadı bende
HSena38 Selinayy67 bende bazen hissedemiyor çok korkup tedirgin oluyorum daha zamanı var 24 e kadar hissetmemek normal olarak görülüyor 🌸
tazebiranne_hg04 Selinayy67 ufak hareketler hissediyorsanız normaldir bir anda güçlü hareketler hissedemezsiniz
Nusya317 Selinayy67 bende hiasetmemiştim o 24 den sonra kendini çok güzel hissetiricek ama gene de bir doktora danışabilirsin
Naziminverasi Selinayy67 24 den sonra tam başlıyor hiiiç panik olma valla bazen oğlum durr ananım ben diorum 😂😂
Elibo tazebiranne_hg04 23 deyim 2 haftadır dışardan bile gözukuyor hareketleri herkez bir değil sanırım
Selinayy67 Nusya317 Cumartesi doktor kontrolüm var bakalım be diyecek doktorum inşallah herşey yolundadır
Ruveyda_baskapan Selinayy67 25 ten önce zaten gümgüm hissetmezsin canım hatta ben 28 de falan tamamen sert hareket hissettim
Emell06 25 den önce tam olarak çok fazla hareket hissetmedim, şuan 30+4 deyiz şimdi de durduramıyorum hiç durmuyor ama çok güzel onu hissetmek 😍
Ealgan Bende 23 haftalık oldum ara sıra ckk nadir hissediyorum ama ben kiloluyum mesela normal dediler bana güçlü hissetmek için biraz daha zaman varmış anladığım kadarıyla. Korkmayın 🥰
58selinnnnnn Selinayy67 burda milyon defa sorduğum korkudan uyuyamasığım hissetmiyorum korkusu merak etme 24 ten sonra çok net hissedersin sen iyi ol ki bebişimde iyi olsun çok Normal şu an hiseetmemen hatta hissedip o mu değil mi ayırt edememen hissettiğin o küçük pıtpıtlar bebişin sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Mommy17 Selinayy67 bende 24 25 den sonra net hissetmeye başladım plesantası önündeymiş o yüzden bazı hareketleri net algılayamıyormuşuz hareket kısmına çok takılıyoruz eğer kontrolde doktor bi sorun görse söyler zaten içinizi ferah tutun ilk gebeliğiniz çok normal böyle olması
tazebiranne_hg04 Elibo tabiki öyle bebek hareket halinde sürekli aslında minik hareketlerini hissedemezsiniz henüz