umutubekleyis asuman2451 ben doktor tavsiyesi ile kullanıyorum. Kullanmaya ilk başlayınca ilk farkettiğim eskiye göre daha dinç daha enerjik bir hale geldim. Uykum düzene girdi. Ve vücut direncimin yükseldiğini düşünüyorum. Daha az hasta oluyorum eskiye göre.
berceste5155 asuman2451 bende burda bekleyim iyot aldığım gün hamile olduğumu öğrendim ve kullanmaya korktum tırnak mantarına kullandım ve geçirdi koltuk altımdaki ter bezlerinde topaklanma olmuştu agrıyordu ilk günden topaklanmayı dağıttı bu gün de ter kokusuna iyi geldiğini gördüm hamilelikten dolayı ter kokusuyla başım dertteydi denedim ve gerçekten koltuk altımda kötü koku olmadı
zehra-ss asuman2451 Canım ablam sürekli kullanıyor doktor kontrolünde Hasan Hüsnü eren hoca yı duyduysan eğer onun takibinde bana da çok ısrar etti hamilelikte kullananların yorumlarını gördüm ama bizim burda sadece bu işlerle uğraşan ve iyot damla yapan bi eczacı var o kullanma sakın hamileyken dedi benim de kafam karıştı
umutubekleyis zehra-ss bana da başka bir doktor gebelikten sonra da kullanabilirsin demişti. 2-3 günde bir kullanıyorum
asuman2451 ben 13 senelik evliyim 11 yaşında oğlum var ve geçen sene mayısta iyotla tanıştım. temmuzda hamile kaldım. Eylülün sonunda düştü😭 ama kilom fazlaydı tip2 diyabet olduğumu öğrendim. şeker diyetine başladım 1.5 ya sonra tekrar gebe kaldığımı öğrendim. 11 yıldır asla korunmadım haşimatoyum sedef ve roza hastalığım mevcut ama iyot hayatıma girdikten sonra ayaklarımdaki yaralar bitti bacaklarımdada vardı ama 2 ayağımın altı çorak toprak gibi paramparçaydı. En sona marmarada cildiye Prof bana kordonlarını bağlayalım ve ahan ilaç kullanmaya başlıyacağız demişti… Diyeceğim o ki 94 kilo idim Eylül’deki düşüğümde sonra 1.5 ayda hızlı kilo verdim 87.5 düşmüştüm gebe olduğumu öğrendim bu cuma doğum yapıcam 38 haftalık ve 84 kiloyum bebekte 4 kiloya yakın yani iyot benim hayatımda ünanışmaz bir dönüm noktası oldu. hamilelik boyuncada kullandım insilün 9 aya kadar 14 ünite vuruldum şimdi 35 ünite vuruluyorum diyetime dikkat ettim ve karnındaki minik mucize Önce Allahımın sonra iyotun bana hediyesi Haşimato olmama rağmen asla bir yan etkisini görmedim. Ama lugol değil kullandığım venetura gıda takvisesi iyot damlası hergün 3 damla sabah aç karnına içiyorum suya karıştırarak asla korona olmadım ve aşıda vurulmadım sanırım iyotla uzun yıllar beraber olucaz
Mucizemolsunn asuman2451 troit değerleriniz yükselmedi mi? Ben bi ay iki damla kullandım ,5 olmuş tsh,hiç ilaç kullanmıyordum ,ondan önce 2,19 du tsh ,şimdi bıraktım korkumdan,tsh nasıl bu kadar yükselebildi sasırdım