Kizlar kızım 1 yaşında ben 2. Bebisime hamileyim doğumum cok güzeldi tekrar aynı şeyleri yaşamak isterim çünkü gerçekten çok güzel bir doğum oldu bunu şimdi yazmamın sebebi asla korkmayın zaten vücudunuz doğum için yaratılmış buna gayet müsait sadece biraz pozitif bakmamız ve ebeler ne diyorsa onu yapmamız gerek neyse doğum hikayeme geçelim kendi doktorum izinde olduğu için kontrol amaçlı devletten randevu aldım ve gittim o gün doktor bebeğimin normal doğum pozisyonda olduğunu ama daha kanala girmediğini 10 gün sonra doğum olacağını söyledi. Bende annemi alıp bikac parça bişey almak için çarşıya indim neyse eşime annemde kalcam dedim ve annemlere geçtik saat akşam 8 e kadar çay sohbet falan oldu. Sonra ben bı banyo yapmak için duşa girdim annem küveti su doldurmuş içinde oturmam için neyse 15 dakika falan oturdum duş alıp çıktım ki aniden suyunun geldiğini fark ettim ki zaten fark edilmeyecek gibi değil kanlı bir şekilde geliyordu hemen eşimi aradım ve bebek çantasını alıp gelmesini söyledim doktorum izinde olduğu için devlete gittik ve gittiğimde açıklık 3 cm olmuştu bile ama hiç sancım yoktu 1 saat sancı odasında sancı bekledik ama asla hicbisey hissetmiyorum ve suni sancı verildi saat gece 2 de 8 cm ile doğuma alındım iğne yapıldı ve ikinmami söylediler 2. İkinmada kesiyle birlikte bebişim kaydı geldi o anda sancılar kesildi bı anda pamuk gibi oldum dikislerim atıldı ve odama çıktım 6 saat içinde doğumum bitti ben 7 aydan sonra hep plates yaptım ahududu yaprağı çayı içtim bol bol ve sık sık yürüyüş yaptım en etkilisi sıcak suda oturmam olmuştu darısı hepinize inşallah sıra 2. Bebeğimde bakalım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayi nasip etsin inşallah,😘😘😘🥰😍🤩🤰🤰