Neziya12 Nerminn_97 normal 29 haftalığım arada geceleri giriyor krap esnetmeye korkuyorum acıyor diye
enesayazmoom Nerminn_97 19+4haftadayiz kalçalarım da hep damar lar çıktı.. üzerine yattığım zaman iğne batıyor muş gibi ağrı oluyor du eşim sağ olsun 4 akşam dır masaj yapıyor krem le biraz düzelme oldu
Nerminn_97 Merviiss bende bazen sağda bazen solda oluyo genellikle sol bacağımda siz ne yapıyorsunuz gecirmek için?
Nerminn_97 Gmzbiri magnezyum takviyesi kullanıyorum yaklaşık 1 ay olucak ama işe yaramıyor 3-4 gün önce başladı
Elifgvnn Benimde 28.haftamda başladı bacak kramplarım baya uykumdan uyandıracak derecede fazlaydı doktorum magosit diye bir ilaç verdi gece yatmadan onu kullanıyorum baya iyi geldi birdaha yaşamadım sizde doktorunuza sorun isterseniz ☺️
Nerminn_97 Elifgvnn ben Azerbeycandan yazıyorum burda o ilaç varmı yokmu bilmiyorum ama magnezyum ve bir sürü vitamin kullanıyorum ama işe yaramıyor yine de doktorum fazla kalsyum tüketmemi söyledi
enesayazmoom Nerminn_97 damarlar kalıyor kan çanağı gibi ama en azından ağrıyı kesiyor masaj rahatlatıyor
Nerminn_97 enesayazmoom benim damarlarım daha belirginleşti sadece damar patlaması falan yok çok şükür kramplar biraz canımı sıkıyor uykudan uyanıyorum her gün ayni saatte