_ozlmm Zynpmeva Ben Mayıs ayında Dr.Halil Mesut var Pendik’te orda yaptırmıştım 650 TL idi çok memnun kaldım 35 40 dakika sürdü inceleme bittikten sonra çektiği görüntüler whatsap yolu ile gönderildi ☺️
Mrv135 Zynpmeva Pendik Yüzyıl hastanesi Ahmet Murat beye gittim doktorumun önerisiyle. Yaşlı işinin ehli bir doktor iyiydi. Ama içeri yalnız giriyorsunuz eşinizi almıyorlar. 750 TL ücreti.
Mucizemiz-Uraz _ozlmm bende o doktora gideceğim, 900 tl fiyat verildi bana. Biraz anlatır mısınız? doktor nasıl ilgili mi, video veriyor mu? Ve aç mı tok mu gidicez? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏🏼
Zynpmeva Gulce12 ilk bebeğimde ona gitmiştim bende çok detaylı bakıyordu 2. Ye daha uygun bulurum belki diye açtım
silahatun cumartesi günü Kurtköy emsey hastanesine gideceğim 1000 TL (gittikten sonra paylaşırım fikrimi) Sultanbeyli ve Kurtköy ersoy hastanelerinde de 750 TL
silahatun Zynpmeva hayır normal takipli değilim doktor önerilerine açığım, aynı hastanede canan hanımı da çok önerdiler. detaylı ultrasondan sonra araştırmaya başlayacağım. emseyde tüm doktorlar kadın ben aslında erkek doktor istiyorum. muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı
Mlssaseker Yarın Cihan Tıp Merkezinde yaptıracağım. Çok araştırdım en uygun fiyatı orası verdi. 650tl ödeyeceğim. Fikirlerimi yarın paylaşırım
betulaltn75 silahatun yüz yıl hastanesi ve cemal gülseven doktor çok iyi aşırı memnunum googleden yorumlarada bakabilirsiniz
_ozlmm Mucizemiz-Uraz video isterseniz ekranda kendiniz çekebiliyorsunuz ama doktor muayene sırasında yaptığı bütün çekimleri muayene sonunda whatsap yolu ile size iletiyor sizde de kalmış oluyor tok karına gittim zaten muayene oluşturduktan sonra sekreteri size mesaj yolluyor o mesajda tatlı birşeyler yiyin üst genital bölge temizliğine dikkat edilmesini sıkı kıyafetler giyilmemesi gerektiğini söylüyor muayene uzun sürdüğü için dar kıyafetler kasıklara baskı yapabiliyormuş yapmaması için önermiyorlar şuan aklıma gelenler bunlar ☺️Doktoru da sekreteri de çok güleryüzlü ve ilgiliydi ben çok memnun kaldım hatta son ayım da resim çektirmek için gideceğim ☺️
silahatun Mrv135 devlette de eşi almıyorlar, o zaman neden para vereyim diyorum bazen :( daha adam çocukla bağ kuramadı:(
Mrv135 silahatun Yani devletle aradaki bariz fark ortada ama eşlerin girebilmesi evet çok güzel bir detay.