Fadimk Aradığım pijama takımı ve sabahlığı bulamıyorum lohusa takımlarını beğenmiyorum dantelli vs gereksiz şeyler sevmiyorum. Saten olabilir, kumaşı rahat ettiren önerilerinize açığım arkadaşlar
cileklicookie Fadimk satenle hix rahat edemezsiniz diye düşünüyorum pamuklular her zaman daha iyidir dogum sonrasi cekim icin vs istiyorsanız onu bilemem tabiki E bebek lcw ve penti Koleksiyonuna bakin guzel uygun parcalar var kullanisli hepsi
Motherandbaby Fadimk lcw den aldım bir takım alt üst pijama ve sabahlık bir takım da aynı şekilde pentiden çok güzel ve çok rahatlar. Lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum ben de anne işi duruyorlar.
Obirgebe Motherandbaby foto atma gibi bi şansınız var mı bende arıyorum ama bi türlü bulamıyorm 34+2 yiz hala çanta hazırlamadım eksikler var diye
cileklicookie Obirgebe Merhaba ornek amacli ben bunlari aldim gri olan sondaki elbiseyi suanda da giyiyorum yazin rahat oluyor Ilk dogumumda da buna benzer urunler tercih ettim xok rahat etmiştim tavsiye ederim E bebek cizgili elbiseyi 114 liraya Lcw pijama takimi 119 Gri elbiseyi trendyoldan 75e almistim kuponla
Motherandbaby Obirgebe Diğerinin de aynı tondan sabahlığı var o stokta kalmamış. Özellikle düğmeli tercih ettim emzirmede kolaylık olsun diye.
Obirgebe Motherandbaby ay çok iyi magazada yok bende online bakayım ozamn ne zamandr almak için bekliyorım
Fadimk Motherandbaby bende düğmeli arıyorum Penti olanı görmüştüm mağazasında bile yok bu modellerden websiteden almak istedim yaşadığım yere kargolamıyorlar
Motherandbaby Obirgebe ben tesettürlü olduğum için sabahlık tercih ettim. Yaz zaten sabahlıksız da kullanılabilir bence.
Fadimk Obirgebe yukarı da Instagram adresi paylaşmış orada çok güzel şeyler var size uygun varmı bilmiyorum isterseniz bakın @Lindam06