Nilliii Hamileliliğimin 4.haftasında kurban bayramına denk geldi ve baya bi ciğer yedim şimdi okuduğum kadarıyla ciğer yememek gerekiyormuş A vitamini açısından çok endişelendim birsey olmus mudur bebeğe diye
Motherandbaby Nilliii ya ben de çok seviyorum. Doktorum iyi pişerse abartmadığın sürece bir şey olmaz demişti. Şu ana kadar 4-5 defa yedim. 36 haftalığım.
Elifderin34 Nilliii yedim aşırı yemediğin sürece bir zararı olmaz havuçta da A vitamini var her gün yiyorum abartmadan
minigiminannesi03 Nilliii benimde kurbana denk gelmişti ciger falan yemiştik şimdilik bir sorun yok doktora göre yarın 6 haftalık olacak bulantim vardı bitti hiç bisey hissetmiyorum acaba diyorum 1 sorun mu var diye korkuyorum
Manolyagkmn Nilliii ben de 5 aylıkken baya yemiştim bebeğim doğdu bir sıkıntı yok şükür daha yeni duyuyorum yasak olduğunu
Mihrisah20200 Nilliii hiç biseyde olmaz korkma çiğ yemedigine göre zararı olmaz canım içini ferah tut ben herşeyi de yiyorum ne kadar korkasan o kadar kotu 🥰
Yarenn92 Nilliii ben yemiştim 5 haftalıkken canım çok istemişti birşey olmadı ama tabi ilerleyen haftalarda yememek lazımmış