bahaar123 happiestMom canım bugün yaptım 7 si bugün ya yarın da yapacağım tekrar aynı saatlerde bakalim ama çok yakın gibi çizgiler çözemedim
happiestMom https://resimyukle.io/r/LCzSejNiq3 Bu örnek bir test. 8 ve 9 mayısta yumurtlama olmus. Benim de aynı bu sekildeydi. Kullandığın ovulasyon testini değiştirme gayet güzel bir test 👌🏻
aybarsaybuke happiestMom merhaba bugunde böyle cıktı ve baya kişi bugun yumurtlama oldugumu söylüyor sizce ?
aybarsaybuke happiestMom ben hala devam ediyorum teste ne olur ne olmaz diye zaten bu ayda olmazsa doktora gidicez sperm testi vs için 2 ay önce kimsayal geçirdim
happiestMom aybarsaybuke kafanıza takmayın çocuk için birlikte olmayın hemen hamile kalıcaksın yeter ki stresden uzak dur 🤗
happiestMom bahaar123 benim beyin yandı valla bugün 7 si oldugunu bile bilmiyorum 😂 bugünü mutlaka değerlendir yarın tekrar test yap canım ve yaptıktan sonra yat yarım saat bir saat 🤗
happiestMom Ilay-1 canım sanki ilk 2 ve 3. De yumurtlama olmus gibi ama test yapıldıktan sonra 10 dk gecerli oluyor daha sonra çöp oldugu için net birsey söyleyemiyorum hemen cekilmiş olsaydı daha belirgin olurdu
yanikkozaanne aybarsaybuke aynen pik yapmış bugünü değerlendir teste devam et ama catlamayi görene kadar çatlama olduğu gün de ilişki onerilir
aybarsaybuke yanikkozaanne dün değerlendirdik bugunde değerlendirdik yarında değerlendirsek sperm kalitesi düşük olur mu sizce hani 2 günde bir daha iyi diyorlar normalde
happiestMom Ilay-1 aynen doğru söylemişim o iki gün yumurtlaman sürmüş insallah degerlendirmişsin ve allahım gönlüne göre verir 🙏🏻❤️