MerveA7 Doğumuma 3 aydan az kaldı bende şu amigurumilerden yaptırmak istiyorum kızım için ismini daha tam belirlemedik ama hem size danışayım fikir alayım hem de isim önerisi alayım diye yazdım şuan arada yine böyle sorarım artık 🤣 her neyse instagramdan hangi sayfayı öneriyorsunuz bildiğiniz güvendiğiniz bir sayfa var mı? İsmi de Asel diye düşündük yanına bir isim daha eklesek mi diye düşünüyoruz kafam çok karıştı gerçekten bu konu da 🙄 şimdiden teşekkürlerr
Parisbebek Oelrlrkmemdmd hayır, hayvan figürleri. Fil, fare, tavşan, ahtapot, tilki vs erkek bebek. İnek çıngırak falan. Bebeğin oynayabileceği tarzda. 🤗
Ayda2022 Tuubabebek diye bir yer vardı, ben oradan söylemiştim. Yıldız yastık da yaptıracağım , onu daha yaptırmadım ama onu da oradan söyleyeceğim
Elvanguzel MerveA7 annemin var Instagramı ama iğne oyalı karışık bende size yaptıklarını atayım sizde modeli direk bana atın epoksitesbih.kolye Bu benim hesabım direk oradan iletişime gecebiliriz profilde sarı sehbanin üzerinde tesbihler var 🤗
Cemos06 Bizim burda @minihobievi diye bi tuhafiyeye var baya geniş kitleye sahip yurtdışı a bile sipariş çıkarıyorlar bi bak istersen canım
Deletedmom52620 MerveA7 canım bizimkilerde böyle bir komşumuz yapıyor ben set şeklinde istedim diş kaşımak İçin emzik oyuncağı 4 lü set üstteki bebektente uygun fiyata öyle uğraş yapıyordu kendine
Bsrnura MerveA7 Canım kendim yapıyorum sayfamı incelemek istersen farklı modellerimde var 👉 hobisayfam.nur