Gmzbiri Merhaba güzel anneler ve anne adayları🌺 Sıcak, göbek büyüklüğü derken geceleri uyuyamaz oldum. Sola yatmaktan kolum çürüdü, sağa yatsam bebek aşırı hareketleniyo. Sabaha karşı uyuyorum dengem iyice bozuldu. Siz de durumlar nasıl?
HilalEyce Gmzbiri Tam olarak ben 1.5 litre su alıyorum yanıma gece boyu bitiyor. Sonra tuvalete git gel sıcak basması evi geziyorum balkona çıkıyorum. Sabaha karşı biraz uyuyorum. Gözlerim acıyor bazen uykusuzluktan😑
GizemTml Gmzbiri 34+1 deyim bende de gece uykusu olmuyor uyuyamadikca su içiyorum su içince tuvalet sıklığı yine uyuyamıyorum sağa yatsam sağ kol sola yatsam sol kol felç zaten kendi keyfi gelmedi mi bir noktaya toplanıyor yine uyuyamıyorum hamilelikte uykusuz kalmak dogurunca da uykusuz kalma düşüncesi mükemmel ağlanacak halime gülmeye başladım o derece sen düşün 😂
hulya_6363 Gmzbiri normalde uykum öyle ağırdır ki hiç kolay kolay uyanmam ama şimdi uyuyamaz oldum dön dön ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyo sıcaklar da bir yandan uyuyamıyorum :(
Gmzbiri GizemTml uykusuzluk doğumdan sonraya hazırlık diyolar bi de 🤗ne var şimdi uyusak onu sonra düşünürüz değil mi🤗
Elvanguzel Gmzbiri ayyy aynı canım 33+5 uykusuzluk sıcak sağa sola dönememe nefes alamama, uyuşukluk hepsi bir arada resmen günler daha hızlı geçsin diye dua ediyorum 🙏😏
Melegimin_annesi Gmzbiri 29+3 haftalığım bende uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum bacaklarım kasılıyo ağrıyo uyuyamadıkca bunalıyorum içim daralıyo su içmeye bi kaç biseyler atıştırmaya tuvalete sürekli kalkıyorum geceden sabaha hayalet gibi kısaca dolaşıyorum evde ne tarafıma yatsam hareket ediyo oraya toplanıyo ne zaman dalsam bi vuruyo uyuma der gibi yattığım tarafta hep batıyor gibi nolcak bilmiyorum böyle
Gmzbiri Melegimin_annesi yattığın tarafa dürtüyo değil mi aynıyızz🙈 bacaklarında kramp ve kasılma oluyosa doktoruna söyle bence magnezyum takviyesi veriyor
Zeh123-ra Gmzbiri ben 36 +4 yetim maf oldum üstüne birde sovuk aldım antibiyotik başladım günler geçmiyor sanki gece zaten yatamıyorum gündüzde sıcaktan maf oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak çok zormuş gercekten
-minikkelebegim- Gmzbiri henüz 14+6 yız fakat haftalardır bende uyuyamıyorum uykum geliyor dalamıyorum ondan sonra halsizlik felan oluyor Allah yardımcımız olsun 🤷♀️
3prens71 Gmzbiri bnde 33+5 aynı durumdayım vlla belım sırtım her tarafım agrıyor yürümeye dermanım yok o derece