Nrglesim2 -MinikveAnnesi- benim annemlerde uzakta eşimin ailesi olmasa ne buraya alışabilirdim ne de başka bişey yapabilirdim valla 😊
Gny18 -MinikveAnnesi- bence sıcaktan ter atmaktan kilo alamadım ben 🤣 92 kg hamile kaldın şuan 29 haftalık gebeyim 3 kg almışım eriyoruz anam 🤣
Gny18 -MinikveAnnesi- gel gel bende bebelerimize bakarım bari 🤣 gerçi daha karnımızdalar ama olsun doğuncada bakarım.
-MinikveAnnesi- Gny18 hepsine yetisebilecegine inanıyor musun 2 dk sonra hadi evinize geri gidin dersin 😂😂
Gny18 -MinikveAnnesi- yok canım alışkınım ömrüm çocuk bakmakla geçti. Kurban olduğum rabbim sevdiğimi biliyor çifter çifter veriyor ikizlere hamileyim 🤣 bide kızım var 3 yaş 8 aylık 🥰
Serapalptekin2 -MinikveAnnesi- mecbur yapıyorum oğlum var bir tane her yerden mikrop alabilir bu aralar çok hassas 🤦😊
-MinikveAnnesi- Serapalptekin2 sanırım bende dogum yapınca böyle olurum sürekli yerde oldukları icin zeminin hep temiz olması gerekiyor mecbur
Serapalptekin2 -MinikveAnnesi- ben yerde durup oynadığını görmedigim için bilmiyorum canım😅🤗 kuduruk benim oğlan g***nde kurt var derler ya öle