Merhabalar arkadaşlar şuan 23 günlüğüz 🤭doğumumu anlatıp kidse geçicem. Bayramın 3.günü hafif hafif kadık ağrılarım vardı.Denize gidecektik eşime bir NST çektirelim çok fazla ağrım yok ama nolur nolmaz dedim NST çektirdik 100 lerde doğum ağrılarım çıktı tabi çok heyecanlıyız muayene ettiler 2 buçuk cm açıklık geliyordu vecihim ama sağlık probleminden dolayı normal doğum yapamıyordum 😔hemen doktorumu aradım gelin hemen doğuma alıcam dedi elim ayağıma dolandı.gidince hemen doğumhaneye aldılar rutin işleri yaptılar.ama hemen alamadılar çünkü yemek yemiştim.3saat bekledim sonunda aldılar.Hayatımdaki en heyecanlı 1 saatti hemen bebeğimi kucağıma almak istiyordum.Ameliyatta yanıma getirdiklerinde gözümden yaş süzüldü.odaya geçtiğimde kucağıma aldığımda sanki bütün dünyadaki güzel şeyler onda kokuyordu çok güzel bir duyguydu emzirmeye çalışırken ağrılarımı hiç hissetmedim desem inanır mısınız🫣Allah herkese yaşatsın bu duyguyu biz biraz erken geldik ama olsun ☺️37 haftalıkken gözlerimizi dünyaya açtık😍♥️Şimdide happykids teyiz herkesi beklerimmm😃