Gamzenur0809 Kızlar 33 haftaya olduk koraspirin kullanıyordum gunde bı defa doktorum ipneye gecti oksapar bugun ilk vurdum şişti agrıyor morardı normal mi hergun vurulacak bu kolumu kaldıdtırmaz böyle agrırsa
No_name Gamzenur0809 karnınızdan yapın kol acıtır yap dokusu az orada. Bende bugün başlıyorum hem aspirin hem iğne.Daha önce çok yaptım kendime en iyi yer karın oluyor
benimmdunyamm Gamzenur0809 karnından yap gerçi benim karnimda mosmor oldu ama karın koldan daha az acıyor hep karından yapıyorum şuan koldan hiç yapamiyorum fena ağrıyor
Gamzenur0809 No_name ayyy karında ne bılım korktum karından karının neresınden hangı gölgeden vuruyorsun
No_name Gamzenur0809 ¾ parmak göbek deliğinin üstü, altı ,sağ ya da sol kısmı olacak şekilde iki parmak arasına alıp etinizi kaldırın ;iğneyi dik bir şekilde yapın
Ayyccaa Ben de hamilelik basındam beri kulşandım 32. Haftam hala kullanıyoruö Karından vurulabilirsinndemişti doktorum bebege etki etmez dedi ya da baldırdan Youtube dan videolarını izleyerek kendim kendime yapmaya basladım