MinnieMouse F_gnc1307 evet anne sütü sarılığı da diyolar bizimki 2 aydan fazla sürdü sonra zamanla geçti
KudurtmaMakinesi F_gnc1307 2,5 ay kadar sürdü bizimde kademeli olarak düzeldi en son gözlerinden gitti başka bir sorun çıkmadı
Sedefege 70 gün kadar sürdü oğlumun sarılığı. Oğlum A+ kan grubu ben ise 0+ olduğum için uzayan sarılığa maruz kaldı maalesef. Korkma ilk zamanlar sadece artma riski var sonra standart gidiyor 10 civarı oluyor aç kalmasın ben su da veriyordum
RehoGelin Bizimde oldu 2 aya yakın yüksek seyretti kan uyuşmazlığı olmuş bebekle benim aramda sonradan ortaya çıktı bende kalıtsal sarılık hastalığı varmış (Gilbert sendromu) ama korkmanıza gerek yok aç kalmasın yeter
RehoGelin F_gnc1307 benim hep yüksekmiş de biz farkına varmamışız yani önemsememişiz sonradan farkettik başımıza gelince bir de sarıldığım vücut direnci düştüğünde yükseliyor gözler ve ten renginde belli oluyormuş kimse söylememiş 😢
Hayat_Recep3480 Benimde bebeğim 50 günlük halen çenesinin altında kaşlarının arasında var elinden geldiğince bol bol emzir iki kere hastaneye yatırdım sariliktan dolayı
Smyy06 F_gnc1307 benim kizimin 2 bucuk ay kadar surdu. 21 lere cikmisti biluribin degeri hastanede yatti bir gun. Ciktiktan sonra tekrar yukseldi ama 10 gunu gectigi icin mudahale etmediler. Doktor anne sutune ek olarak gunde bikac defa amama da vermemi soylemisti daha kolay gecer sariligi diye ama ben meme reddi olur korkusuyla cok az vermistim. Bizimki kan uyusmazligindan uzun surmustu