Kacan Kız 41+2 deyim ama halen gelmiyor benim kız sizde ne yapmalıyım doktora gitmek istemiyorum suni sancı verecekler diye evde beklemek istiyorum ama belirtin yok ne yapmalıyım
yigitinannesiiiii Kacan bence çok bekleme canım bebeğin evrimini doldurmuş fazlasıyla kakasını yapma ihtimali var biran önce doğur hastaneye gidip
cgnduru Kacan yanlış yapıyorsun küçük değil o bebek her ihtimali göz önünde bulundurman lazim.. korkutmak için demem ama doktorun eve geri gönderdiği hastalar oluyor o arada bebek kakasini yapıp yiyor Allah korusun farklı durumlar yaşanabilir yani riske atma hatta şuan kalk git..
Kacan yigitinannesiiiii 2 kız gittim canım 39 doğum başlamış 2 cm acilmn var evde bekle dedi bekliyorum ama birsey yok
gozdeyagci Ya ben de böyle istiyorum. Bebişimle evde durayım 41 42 43 bile olur. Tabi sağlıklı olması şartıyla, yoksa sıkıntı olacaksa olmasın 🤣
Kacan İşte beni gönderdi evde bekle diye doğum zati başlamış ilerleyince gelirsin dedj aynı hiç değişmedi hata şimdi sancim bile yok artık 🙄olmadı pazartesine kadar bekleyim pazartesi kendi isteğimle suni sancıyı kabul edeceğim hiç birsey bebeğimden önemli değil sonuçta cgnduru
Haticecebrail21 Kacan sanci yoksa doktora gidin suni sanciyla dogurun.Ben 39 haftaligim pazartesi gunune kadar sanci gelmezse 40.haftamda persembe gunu yatis yapilacak cunku haftalarda bebek kakasini yapabilirmis riski atmayalim doktorum dedi bana