Turkan_ Ben 5+6 haftalikken kanama oldu doktora gittim bebek gayet iyiydi ve kalp sesini de duyduk ama doktor hematom var dedi. Dinlenmelisin dedi, tuvalet haric yataktan durma dedi doktor. 10 gun sonra kontrole gittim hematom azalmisdi ama tam cekilmemisdi. Doktor 14 gun daha yatmalisin dedi. Simdi 8+1 deyim halen yatiyorum. 3 ekim kontrole gidecegim Insallah iyi olur her sey yatmama gerek kalmaz. Kimde olmus boyle durum?
Mela 16+3 um hala yatıyorum bende sadece tuvalet ve yemeğe kalkıyorum korka korka bugünlere geldik Allahın izniyle atlatacagiz
Turkan_ Mela sizin de probleminiz hematom mu? Kac haftadan beri yatiyorsunuz? Allah yardimcimiz olsun
Mela Turkan_ öğrendim öğreneli kanama ... plesanta normal ama ya kese çevresinde oluyor ya altında ... tam yok oluyor kanama alanı kalmıyor yine kanama oluyor gidiyorum kanama alanı yok diyor öteki kanama alanı var diyor biri rahim ağzı 4mm açık dedi diğeri yok ben görmedim dedi çok yoruldum tuvalete gitmek istemiyorum kırmızı kahve pembe görmek istemiyorum artık diye ağlamaktan ... doktorum alış seninde böyle geçecek dedi sabredip hergün dua ediyorum
Turkan_ Mela cok oluyor 9 ay kanamayla sag salim dogus yapanlar. Korkmayin. Sizi en iyi ben anliyorum her kan gorduyumde elim ayagim esiyor, yuregim cirpiniyor korkudan ama baska yolumuz yok dua etmekden ve doktorun dediklerini yapmaktan baska..
Mela Hamile kaldım kalalı sürekli bez koyuyorum mikrop kaparim pedlerden diye 16+3um en başından beri var