1234momsss Bugün troid yukseklıgı ile bu ılaca başladık kahvaltıdan yarım saat önce almamı soyledı yalnız bu ılac Demir ilacı ile birlikte içilmiyormuş hem Demir hem bu ılacı kullananlar sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Ozisko 1234momsss neden demir ilacıyla birlikteyiz içilmiyormuş ki. Ben de yillardir kullaniyorum Levotiron. Demir de doktorum verdi 12.haftadan sonra. Guatr ilacı kullandığımı biliyor doktorum yani oyle olsa söylerdi demir kullandırtmazdı
Esrraadil 1234momsss 36. Haftadayım levotiron 75mg kullanıyorum, levotironu sabah namaza kalkınca atıyorum kan ilacını akşam yemeğinden önce atıyorum
Rmysadn 1234momsss evet canım öyle ben sabah troiti içiyorum gece yatarken de demir ilacını bir sknti olmuyor
Gzmslmz 1234momsss senerdir troid hastasi olan biri olarak uyanır uyanmaz levotiron u iciyorum yarim saat sonra demir ilacini icip 15 dk sonra falan kahvalti yapiyorum 🥲
Nurellak Bnde kullanıyorum troid ilacı ikisi aynı anda içilmiyor doktorunuza bildirin demir ilacını akşam yatmadan önce içiyorum ben
REYHAN-2 1234momsss Ben ikisini de kullanıyorum kuzum levitironu sabah kalkar kalkmaz içiyorum bir saat sonra da kahvaltı yapıyorum demir ilacını gün içinde kullanıyorum. Benim doktorum bana ikisini beraber kullanmakla alakalı bir bilgi hiç vermedi.. 🤔
Ela-123 1234momsss bende levetiron kullanıyorum endokrin uzmanı başka bir ilaç ile arasında en az 3 saat olması gerektiğini söyledi.