mucizeeem03 Merhaba hanimlar, Ben yurt disinda yasiorum, doktorum bana kagit verdi hamile olduguma dair Havalimanindaki xray den gecmem tamamiyle yasak Ve turkiyede AVM deki Xray lerden gecmek istemiorum Ne yapmam gerek ne yapiyosunuz? Belge mi gosteriyosunuz?
EsraBaykara mucizeeem03 hayır direkt geçmiyoruz zaten. Bazen hamile misiniz? Diye soruyor güvenlik o kadar. Çantanızı cihaza bırakıp x-rey den geçmeden geçebilirsiniz.
Yabumi mucizeeem03 yok be nerdeee bazıları sormuyor bile niye kenardan geçtin diye soranada hamileyim dedin mi bitti 🤣
1erkekkannesiiii mucizeeem03 direkt dıştan giriyorum kimse neden xr den geçmedin demiyor çantaları bıraktığım sürece sorun olmuyor
Mavi39 Ben ben farkında olmadan 16 haftaya kadr hergun x raydan geçtim. Sonra geçmeyeye dikkat ettm. 2 hafta sonra detaylı ultarasonum var. Çok korkuorm bir şey olmuş mudur acaba ??
Meltemms mucizeeem03 Çantaları bıraktığınız yer tehlikeli x ray o oluyo bizim geçtiğimiz yer telefondan daha zararsız ama için rahat etmiyorsa söylemen yeterli canım
Saylikesma mucizeeem03 belgeye gerek yok canım hamileliğimden beri 4 kere uçak seyehati yaptım kaç kere avm’ye girdim sadece hamileyim diyorum havalimanında eşyaları bırakıp normal yerden geçmiştim elle aramışlardı normal avm’lerde de aynı çantamı bırakıp normal geçiyorum zaten daha hamileyim demeyi bitirmeden tamam geçin diyolar 😂
minik_koala_ve_annesi mucizeeem03 yok gerek yok belgeye canim hamileyim deyince sorun olmuyor ama cantani geciriyorsun
092022anne mucizeeem03 Bende gebelikte çok seyahat ettim geçmek zorunda değilsiniz kenarda sizi arayabiliyorlar