Ravzaemine123 Merhaba kızlar 33 haftalik hamileyim doktor um bebek ters desi böyle durum yaşayan oldumu dondumu kaçıncı haftada dondu
Ahsenmom Ravzaemine123 32. Hafta benimdeki de pozisyon almadı hâlâ burda 36 ya kadar yolu var diyor herkes
teachervera Ravzaemine123 Ters olunca sezeryan oluyor Bende ters bebekmişm anneme normal doğum yaptırmışlar karnına bastıra bastıra döndermiş doktor
Melos90 Ravzaemine123 kaçıncı haftada dönmesi gerekiyormuş normal doğum için vennde 34 de gidecem hastaneye merak ediyorum döndü mü diye de
Kleopatra- teachervera Ne kadar kötü ya onun acısını da çok fena çekmiştir ama kadın çok kesiği olmuştur
Ravzaemine123 Melos90 canım 27 haftada kafa assa daydiii 30 haftada kafa yukarıda 36 37 haftaya kadar galiba inşallah doner
Meowduman Ravzaemine123 benimde tersti 32 de üç gün sonraya tekrar gittim dönmüş dedi bu seferde hemen donebiliyor
teachervera Kleopatra- Kesiği olmamış ama dedi ablanla abini evde doğum yaptım çok daha rahattı sen hastanede doğum yaptım mahvoldum dedi
Ceremua Ravzaemine123 benimde tersdi 34+3 civarıydı döndü korkma stres etme döneceği varsa kendiliğinden olur hareket egzersiz yapma onlar sakıncalıymış doktorum söyledi 🫶🏻