Albatros3501 uygaranne bende çok aradım doktor şimdilik egepolde cem büyüktosuna karar verdim pazartesi gidicem bakalım. Çok iyi yorumlar aldım o doktor hakkında.
mucizemizibekliyoruzz uygaranne vivien clinic doktorum vedat uluğ. Şiddetle tavsiye ediyorum. Riskli bir gebelik geçirmeme rağmen çok ilgili ve bilgili
Kuslokumu Kenanizm18 evet şimdilik memnunum bende. Benden ileridesiniz, sizin hikayenizi merakla bekliyor olacağım. Allah sağlıcakla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
landarch81 uygaranne merhaba Benim de doktorum Vedat Bey yıllardır ve çok memnunum tavsiye ederim. Pazartesi kontrolüm var belki karşılaşırız :)
uygaranne uygaranne merhaba tatlım Öner’in için teşekkür ederim çok beğendim vedat beyi 🙏🏻 Bişey danışmak istıyorum 2 hafta sonra kontrole gidicem ondan da ücret alınıyor mu?
MelisHayal uygaranne o kadar çok baktım ki özellerin hepsi bütün hastaneler vee Ege üni. Doç. Dr Ahmet Mete ERGENOĞLU bir tane kötü yorum yoktu herkes çok anlattı.. şuan onun kontrolündeyim tek kelimeyle kendimi aşırı güvende hissediyorum 👍🏻 Her dakika ara sor esprili anlayışlı güler yüzlü 😉
uygaranne landarch81 evet öğleden sonra benim karşılaşırız inşallah..peki Doğumu istediğimiz hastanede yapabiliyomuyuz
landarch81 uygaranne İzmir de birçok hastaneyle çalışıyor. Kent, Medicalpark, Can ve Ata Sağlık benim bildiklerim. Ben de bu gidişimde konuşacağım daha önce doğuma zaman var diye net olarak konuşmamıştım hastane konusunu
Kenanizm18 Kuslokumu şükür bizimde iyi gecti ☺️ 2 haftadan itibaren heran bekleyebiliriz dedi. 34+3 üm ☺️ Bakalım sonumuz ne olacak 🙈 ama gercekten bende begeniyorum. Gereksiz bilgi ile doldurmuyor kafamı. Benim gelişimi 3 hafta gibi önde bide ama suan normal dogum gözüküyor dedi insallah öyle olur ☺️