2022Mom2022 Kızlar selamun aleyküm 5+4 üm iki seferdir yatarken bişey yok ama ayağa kalkınca çok hafif bulantı başlıyo sizdede böylemi başladı bulantı belirtisi 😵💫
cgnduru 2022Mom2022 ızdıraplı günlerin basliyor seninde benimde o zamanlar başladı.. şuan 34 haftalık hala kusuyorum.. 😞
2022Mom2022 KudurtmaMakinesi of bilmiyorum sabah oldu bide şimdi tekrar kalktım yine aynı oldu çok hafif şuan ama bu bile rahatsız edici afedersin boğazımdaki tükrük salgısı falan çoğaldı bi garip olmaya başladı içim pufff inşallah çoğalmaz yoksa bende o kervanamı katılcam 😰😵💫
2022Mom2022 cgnduru allahım deme 😰hala öylemi her gün mü kusuyorsun ya kıyamam hiç bişey fayda etmiyormu ya buna 😱benim annemde doğuma kadar kustum demişti inşalalh ona çekmemişimdir yoksa ayvayı yedim
cgnduru 2022Mom2022 benimde annem 9 ay kusmus ben ona çekmişim.. evet hala kusuyorum maalesef şimdi yine iyi ilk 4 ay hep hastaydim baya kotuydum midemdede gastrit var agliyodum artık.. neyse az kaldı diyorum artık inşallah sende annene cekmemissindir ❤