Nez_1992 bizde 25 haftalık olduk hemen hemen aynı şeyler yaşiyorum sabahlari çok mutsuz uyanıyorum akşamlari çok neşeliyim,gece uyuyamıyorum kalp çarpıntılarım çok fazla, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım biraz riskli geçiyor. Kese etrafında bir kaç tane kanama alanı var geçmiyor. Hep uzanıyorum popomu kaldırmaya gücüm yok şiddetli baş ağrım var kimseyi görmek istemiyorum görmekten mutlu olduğum tek insan oğlum ve eşim başka kimseyle konuşmak dahi istemiyorum. Sanarsın dünyada tek çoçuk doğuran hamile olan benim 🤦♀️ Çevremdeki hamile olan arkadaşlar a özenerek bakıyorum maşallahları var hep enerjikler gayet güzel ev eşlerini de yapabiliyorlar. Bense İlk gebeliğimde böyle riskli geçmişti ikincısıda öyle geçiyor Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasıp etsın başka Birşey istemiyorum ama biraz rahat geçirebilseydim kendi işimi kendim görseydim hep kalkıp birşeyler yapasım geliyor ama eşimde müsade etmiyor kendimde riske atmak istemiyorum. İnşallah az kaldı 91 günüm kaldı bu kadar gün geçtiyse bu da bi şekildedir geçer de kucağmıza alırız hepimiz yavrularımızı