Gamzestetik Kızlar merhaba 35+4 haftalığız. En son 34de gittim kontrole bebeğim hala ters suruyordu saf makat pozisyonunda. Dr secde hareketi yapmamı söylüyorum yapıyorum hep ben bebeğin döndüğünü hissetmiyorum bebek dönünce hissediliyor mu dışarıdan da nesi neresinde bilemiyorum hiç 🤔
Muezzarabiaertyudf Gamzestetik bende aynı dertten muzdaribim pilates yap secde ni uzun tut vs herşeyi yaptım yarın kontrolde görsem bende inşaAllah dönmüş tür
mavimm Gamzestetik benim de bebeğim öyle baş kısmı çok sert olduğu için hissediyorum göğsümün altında.. bu haftadan sonra dönen olmuş mu acaba ?
Gamzestetik Muezzarabiaertyudf sen hissedebiliyor musun döndüğünü yani ben anlayamıyorum neresi neresinde . Döndü gibi geliyor falan kafama da çok takıyorum galiba 🤦♀️
mavimm Gamzestetik hakkımızda en hayırlısı ne ise doğumumuz o şekilde olsun sen de bebeğini sağlıkla al canım kucağına.. haftamız aynı senin de sancıların var mı adet olacakmış gibi
Gamzestetik mavimm evet ara ara oluyor korkuyorum hatta doğum sancısı mı diye sonra geçince rahatlıyorum 🙈 36 yada 37 de tekrar kontrole gidicem